Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli - Solo

Matteo Bocelli, fiul tenorului Andrea Bocelli, a lansat prin său single. Intitulat "Solo", acesta a fost compus de artist împreună cu Fiona Bevan și Marco Guazzone, beneficiind de un videoclip filmat în munții Dolomiți, din Italia.

După hitul "Fall On Me", înregistrat împreună cu legendarul său tată, Andrea Bocelli, Matteo își începe călătoria în industria muzicală cu un cântec emoționant pe care l-a co-scris. Videoclipul piesei "Solo" a fost filmat în decorul unic al munților Dolomiți din Italia și ni-l prezintă pe Matteo începând călătoria sa solo în viață și muzică. Albumul de debut al lui Matteo Bocelli va fi lansat în 2022 prin intermediul Capitol Records.

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Matteo Bocelli a lansat piesa "Cautionary Tale", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Three Thousand Years of Longing"

Matteo Bocelli prezintă "Cautionary Tale", o piesă compusă pentru filmul "Three Thousand Years of Longing", ce îi are în rolurile principale pe Tilda Swinton și Idris Elba. Te invităm să asculți melodia și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Matteo Bocelli - Cautionary Tale
Matteo Bocelli - Cautionary Tale │ FOTO: captură YouTube

"Cautionary Tale" este colaborare între muzicianul Matteo Bocelli și compozitorul și producătorul Tom Holkenbord (alias Junkie XL). Cei doi au creat melodia pentru filmul "Three Thousand Years of Longing", regizat de George Miller (Mad Max: Fury Road). Odată cu acest film, Bocelli își face debutul în actorie și îl interpretează pe Prințul Mustafa.

"Este prima dată când sunt distribuit într-un film și a fost o experiență incredibilă. M-am născut într-o familie de artiști, dar asta a fost ceva cu totul nou și am fost surprins de cât de mult m-am distrat! Cu orice experiență nouă, există frică și incertitudine, dar există de asemenea curiozitate și entuziasm. Nu pot să cred că prima mea apariție într-un film este pentru unul regizat de George Miller și alături de această distribuție de actori câștigători de Oscar. Și apoi sunt eu! Să fac parte din coloana sonoră a filmului a fost adevăratul meu obiectiv - muzica este prima mea pasiune, așa că a fost foarte tare să am avut șansa de a le face pe amândouă. Sunt atât de onorat să cânt această piesă. Acum abia aștept ca toată lumea să vadă filmul. Sunt sigur că va fi apreciat", a declarat Matteo Bocelli.

Titlul piesei este inspirat de o replică pe Tilda Swinton o oferă în film. Pornind de aici, Matteo Bocelli a creat o poveste plină de romantism și mister, în care vorbește despre natura dragostei.

"Three Thousand Years Of Longing" a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes la începutul acestui an. Pelicula va ajunge în cinematografe începând cu 26 august.

Matteo Bocelli a început să învețe pianul la vârsta de șase ani. La 18 ani și-a făcut debutul pe scenă, cântând "Verdi" la Colosseumul din Roma. O mare parte din lume a auzit pentru prima dată vocea lui Matteo pe melodia "Fall on Me", cântată în duet cu tatăl său, legendarul Andrea Bocelli. Recent, cei doi artiști au pornit într-un turneu in SUA, care a inclus două spectacole la Madison Square Garden din New York.

AUDIO: Matteo Bocelli - Cautionary Tale

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4