Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli - Solo

Matteo Bocelli, fiul tenorului Andrea Bocelli, a lansat prin său single. Intitulat "Solo", acesta a fost compus de artist împreună cu Fiona Bevan și Marco Guazzone, beneficiind de un videoclip filmat în munții Dolomiți, din Italia.

După hitul "Fall On Me", înregistrat împreună cu legendarul său tată, Andrea Bocelli, Matteo își începe călătoria în industria muzicală cu un cântec emoționant pe care l-a co-scris. Videoclipul piesei "Solo" a fost filmat în decorul unic al munților Dolomiți din Italia și ni-l prezintă pe Matteo începând călătoria sa solo în viață și muzică. Albumul de debut al lui Matteo Bocelli va fi lansat în 2022 prin intermediul Capitol Records.

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

PUBLICITATE
Comentarii