Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli & Sebastian Yatra - Until She's Gone

Matteo Bocelli a lansat un nou single, în colaborare cu artistul columbian Sebastian Yatra. Piesa înregistrată de cei doi se numește "Until She's Gone" și beneficiază de un videoclip însorit, filmat în Malta.

"Until She's Gone" este compusă de Matteo Bocelli împreună cu Jez Ashurst și Emma Rohan, care a lucrat și cu Little Mix și Susan Boyle. Piesa beneficiază și de versiuni în limbile spaniolă ("Tu Luz Quedó") și italiană ("Un Attimo di Te"), toate cele trei variante fiind produse de Mauricio Rengifo și Andrés Torres.

Sebastian Yatra, cunoscut pentru piesa "Two Orguitas", înregistrată pentru filmul de animație Disney "Encanto", a colaborat cu Matteo pentru traducerea versurilor în limba spaniolă.

"Sperăm din toată inima ca fanii noștri să se bucure de piesa asta, pentru că ne-am pus cu adevărat tot sufletul în versuri și muzică. Ne dorim ca energia piesei să ajungă la voi și să rămână cu voi", au transmis cei doi artiști într-un mesaj pe Twitter.

Piesa "Until She's Gone" va fi inclusă pe albumul de debut al lui Matteo Bocelli, material care va fi lansat în 2022 prin intermediul Capitol Records.

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

Comentarii