Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Mastodon - Steambreather (Video 2)

Mastodon tocmai a lansat un nou videoclip pentru piesa "Steambreather", al doilea material video pentru acest single de pe albumul lansat de trupă în această primăvară. Clipul este regizat de către Essy May şi Stevie Gee şi de producţie s-a ocupat compania Blink Art.

Cum Mastodon are uneori clipuri ciudate, metaforice şi "Steambreather" aderă la regulă. Pare să fie o aluzie la secte şi în special la scientologie, prezentând o versiune ironică a introducerii într-un astfel de cult. Avem un guru carismatic care convinge oamenii adunaţi într-o sală să îl creadă şi să îl urmeze. Vedem persoane neîncrezătoare convinse treptat-treptat de gurul cu ochi strălucitori.

Încep ritualuri care cumva se bazează foarte mult pe atingerea nasului. Apoi noii adepţi ajung într-o dimensiune paralelă unde apar clovni şi lilieci uriaşi. O parte din acel tărâm e reprezentat în artworkul noului album Mastodon, "Emperor of Sand". Primul clip al acestei piese a fost un visualizer bazat pe acelaşi artwork. Întregul nou album are ca temă un personaj care suferă de o boală fatală şi merge prin deşert căutându-se pe sine.

Inspiraţia muzicienilor ar fi venit de la pierderi proprii de rude şi prieteni care au suferit de cancer. Mastodon se pregăteşte acum de un turneu nord american, cu concerte în octombrie şi septembrie, pentru ca în noiembrie să ajungă în Europa. Turneul se va încheia în decembrie, cu opriri în Marea Britanie. Metaliştii prog au avut un an excelent, noul disc debutând pe locul 7 în Billboard 200.

Albumul a fost înregistrat în Kennesaw, la Quarry Recording Studio, aproape de locul de baştină al membrilor formaţiei. Producătorul Brendan O'Brien a şlefuit sunetul acestei creaţii, având în palmares colaborări cu Pearl Jam, Neil Young, AC/DC şi Rage Against the Machine.

Citește mai multe despre mastodon
Videoclipuri cu mastodon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE