Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Mastodon - Show Yourself

Mastodon îşi continuă seria de lansări în avanpremiera noului album, "Emperor of Sand". Metaliştii tocmai au lansat videoclipul piesei "Show Yourself", single care a debutat luna trecută. În stilul umoristic caracteristic, clipul ia în râs moartea, prezentată ca un personaj ghinionist care eşuează atunci când încearcă să facă victime.

Membrii formaţiei se confruntă cu "omul cu coasă", dar îl fentează. Fie acesta oboseşte când aleargă după o victimă, fie pierde o partidă de şah cu un bolnav terminal. Cert e că Moartea are o zi proastă. După muncă îl aşteaptă o casnică plictisită acasă, în acest scenariu haios. Vedem şi câteva apariţii ale unor vedete în clip, precum artistul rock şi comedianul Brian Posehn.

După multe eşecuri, Moartea ajunge să îi ia pe cei de la Mastodon, în accidente la solar, sau striviţi de un xerox. Vedem şi o ciocnire a autobuzului de turneu şi clasica moarte în cadă cu prăjitor de pâine aruncat în apă. Plot twist-ul se întâmplă când de fapt "omul cu coasa" confudase victimele. Ştiam că noul album e despre moarte şi despre lupta cu timpul şi cancerul, dar nu ne aşteptam la o abordare plină de umor în faţa fatalităţii.

"Emperor of Sand" debutează pe 31 martie, iar clipul pentru piesa "Show Yourself" este regizat de către Robert Schober. Trupa a promis că va apărea la emisiunea Jimmy Kimmel Live pe 3 aprilie, urmând să cânte şi la Amoeba Music în Los Angeles, într-un cadru restrâns pe 4 aprilie.

După ce am aflat că Ed Sheeran va apărea în "Game of Thrones" sezonul 7, se pare că şi Mastodon ar pregăti o revenire în serial. Au mai jucat rolul unor wildlings în 2015 şi acum urmează să fie "white walkers".

Citește mai multe despre mastodon
Videoclipuri cu mastodon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE