Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Massive Attack - The Spoils ft. Hope Sandoval

Massive Attack a lansat un videoclip de promovare a piesei ”The Spoils”. Vizualul regizat de John Hillcoat o are în prim-plan pe actrița australiană Cate Blanchett.

După videoclipul piesei ”Ritual Spirit”, în care Kate Moss dansa în întuneric, folosind un bec aprins, fără abajur, pe post de panglică, Massive Attack revine cu un nou vizual, creat pe un șablon similar. De această dată, vedeta aleasă pentru videoclip este actrița australiană Cate Blanchett, melodia promovată fiind ”The Spoils”. Acest nou single este înregistrat în colaborare cu Hope Sandoval, solista trupei Mazzy Star.

Noul clip Massive Attack este regizat de John Hillcoat, cunoscut pentru contribuția adusă unor filme precum ”The Road”, ”Lawless” și ”The Proposition”. În ton cu linia melodică, vizualul ”The Spoils” pare desprins din trailer-ul unui film SF cu înțelesuri adânci, așa cum a fost capodopera lui Kubrick, Odiseea Spațială”.

În ianuarie 2016, Massive Attack a lansat EP-ul ”Ritual Spirit”, un material anunțat încă de acum 3 ani.

”Ideea ar fi să lansăm un album anul viitor”, declara 3D în mai 2013. ”Eu și Tricky am compus anul trecut la Paris niște piese care nu au văzut încă lumina zilei - dar a fost distractiv. Ar trebui să se regăsească pe viitorul disc.”

Chiar dacă a durat ceva mai mult finalizarea acestor melodii (încă 2 ani), EP-ul ”Ritual Spirit” a devenit în cele din urmă palpabil. Acesta conține 4 piese produse de Robert "3D" Del Naja și vechiul prieten și colaborator Euan Dickinson.

Până la finalul lui 2016 ar putea fi lansat și un album Massive Attack, piesa ”The Spoils” urmând a fi inclusă pe acest material.

Citește mai multe despre Massive Attack
Videoclipuri cu Massive Attack
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE