Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Massive Attack - The Spoils ft. Hope Sandoval

Massive Attack a lansat un videoclip de promovare a piesei ”The Spoils”. Vizualul regizat de John Hillcoat o are în prim-plan pe actrița australiană Cate Blanchett.
Urmărește-ne pe

După videoclipul piesei ”Ritual Spirit”, în care Kate Moss dansa în întuneric, folosind un bec aprins, fără abajur, pe post de panglică, Massive Attack revine cu un nou vizual, creat pe un șablon similar. De această dată, vedeta aleasă pentru videoclip este actrița australiană Cate Blanchett, melodia promovată fiind ”The Spoils”. Acest nou single este înregistrat în colaborare cu Hope Sandoval, solista trupei Mazzy Star.

Noul clip Massive Attack este regizat de John Hillcoat, cunoscut pentru contribuția adusă unor filme precum ”The Road”, ”Lawless” și ”The Proposition”. În ton cu linia melodică, vizualul ”The Spoils” pare desprins din trailer-ul unui film SF cu înțelesuri adânci, așa cum a fost capodopera lui Kubrick, Odiseea Spațială”.

În ianuarie 2016, Massive Attack a lansat EP-ul ”Ritual Spirit”, un material anunțat încă de acum 3 ani.

”Ideea ar fi să lansăm un album anul viitor”, declara 3D în mai 2013. ”Eu și Tricky am compus anul trecut la Paris niște piese care nu au văzut încă lumina zilei - dar a fost distractiv. Ar trebui să se regăsească pe viitorul disc.”

Chiar dacă a durat ceva mai mult finalizarea acestor melodii (încă 2 ani), EP-ul ”Ritual Spirit” a devenit în cele din urmă palpabil. Acesta conține 4 piese produse de Robert "3D" Del Naja și vechiul prieten și colaborator Euan Dickinson.

Până la finalul lui 2016 ar putea fi lansat și un album Massive Attack, piesa ”The Spoils” urmând a fi inclusă pe acest material.

Citește mai multe despre Massive Attack
Videoclipuri cu Massive Attack
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE