Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Massive Attack, Azekel - Ritual Spirit

Pionierii muzicii trip-hop de la Massive Attack au revenit cu un nou single, intitulat ”Ritual Spirit”. În videoclipul filmat pentru această piesa, Kate Moss dansează în întuneric, folosind un bec aprins, fără abajur, pe post de panglică într-o gimnastică ritmică neexersată.
Urmărește-ne pe

Massive Attack continuă promovarea EP-ului ”Ritual Spirit” lansând un nou videoclip, filmat chiar pentru piesa care dă tilul materialului. Vizualul beneficiază de prezența uneia dintre cele mai cunoscute figuri din industria modei, Kate Moss.

”Eu și Kate suntem prieteni de mulți ani, dar nu mai colaborasem până acum, așa că anul trecut am închiriat un studio și am programat un shooting cu Medium (regizorul). La filmări, Kate dansa în întuneric, folosind un bec fără abajur pentru a-și lumina corpul. A reușit să capteze astfel esența acestei piese...intime și ritualice. Am editat filmarea în Bristol pentru a o păstra crudă, neretușată. Nu am vrut să pierd spontaneitatea acelui moment”, a detaliat Robert "3D" Del Naja.

Lansat pe 28 ianuarie 2016, EP-ul ce poartă tilul noului single fusese anunțat de Massive Attack încă din 2013.

”Ideea ar fi să lansăm un album anul viitor”, declara 3D în mai 2013. ”Eu și Tricky am compus anul trecut la Paris niște piese care nu au văzut încă lumina zilei - dar a fost distractiv. Ar trebui să se regăsească pe viitorul disc.”

Chiar dacă a durat ceva mai mult finalizarea acestor melodii (încă 2 ani), EP-ul ”Ritual Spirit” a devenit palpabil, putând fi achiziționat de pe iTunes. Acesta conține 4 piese produse de Robert "3D" Del Naja și vechiul prieten și colaborator Euan Dickinson.

Tracklist ”Ritual Spirit” - Massive Attack:

  1. "Dead Editors" (Feat. Roots Manuva)
  2. "Ritual Spirit" (Feat. Azekel)
  3. "Voodoo In My Blood" (Feat. Young Fathers)
  4. "Take It There" (Feat. Tricky)

Ritual Spirit” va fi urmat în primăvară de un alt EP, scris și coprodus de Grant "Daddy G" Marshall, urmând ca până la finalul lui 2016 să fie lansat și un album.

Citește mai multe despre Massive Attack
Videoclipuri cu Massive Attack
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE