INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Martin Garrix & Troye Sivan - There For You

Martin Garrix a colaborat cu pop starul Troye Sivan pentru noul single ”There For You”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Jordan Taylor Wright.

După colaborarea de succes cu Dua Lipa, pentru piesa ”Scared To Be Lonely”, Martin Garrix revine cu un nou featuring, de această dată cu artistul de origine sud-africană, dar născut în Australia, Troye Sivan. Noul single se numește ”There For You” și a fost compus de Brett McLaughlin, Martijn Garritsen, Ben Burgess, William Lobban Bean, Troye Sivan Mellet și Jessie Thomas.

Troye Sivan are doar 22 de ani și a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului de debut ”Blue Neighbourhood”. Apărut în decembrie 2015, discul s-a plasat pe poziția a 7-a în topul US Billboard 200, fiind certificat cu aur în SUA. Pe acest material sunt incluse single-urile "Wild", "Youth", "Talk Me Down" și "Heaven".

Martin Garrix, „tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică. Acesta a venit în premieră în România în cadrul festivalului Untold, în 2016.

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE