Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Martin Garrix & Third Party - Lions In The Wild

Martin Garrix a colaborat cu duo-ul britanic Third Party pentru noul single ”Lions In The Wild”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Giaro Giarratana și Damian Karsznia.

După piesa ”Now That I've Found You”, DJ-ul olandez Martin Garrix continuă promovarea albumului de debut  “+x“ cu piesa ”Lions In The Wild”. Noul single este acompaniat de un videoclip cinematic, în care personajul central este modelul Giaro Giarratana, tot el semnând și regia vizualului, alături de Damian Karsznia.

Linia vocală a piesei ”Lions In The Wild” este interpretată de artistul suedez John Martin. Single-ul este lansat prin intermediul casei de producție a lui Garrix, STMPD RCRDS.

Martin Garrix, “tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe Tiesto în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când Martin a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”.

Martin Garrix va concerta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival 2016. Acesta va urca pe scenă alături de Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell și de cel care l-a inspirat să devină DJ, legendarul Tiesto.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE