BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Martin Garrix - Pizza

Martin Garrix a lansat videoclipul piesei “Pizza” care arată dragostea artistului pentru muzică și fanii lui, dar și pentru… pizza.

“Pizza” este o piesă diferită a DJ-ului olandez deoarece este produsă în totalitate de el fără a colabora cu vreun alt artist. Videoclipul cuprinde câteva momente și din cadrul festivalului Untold, Martin Garrix având numeroși fani în România.

De asemenea, acesta tocmai a lansat un nou episod din serialul lui, “The Martin Garrix Show”, ce face parte din sezonul doi. DJ-ul plănuiește să lanseze un episod nou în fiecare marți, în următoarele săptămâni.

“Pizza” a fost auzită, pentru prima data, în cadrul festivalului Tomorrowland. Martin Garrix are doar 21 de ani, însă este unul dintre cei mai apreciați DJ din lume: în 2016 s-a situat pe locul 1 în clasamentul realizat de revista DJ Mag. De asemenea, “Animals”, una dintre cele mai cunoscute piese, are peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube și i-a adus celebritatea lui Martin Garrix.

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE