INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Martin Garrix - Now That I've Found You (feat. John & Michel)

Martin Garrix, DJ-ul olandez care va concerta anul acesta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival 2016, a lansat videoclipul noului single ”Now That I've Found You”. Vizualul este regizat de Peter Huang.

Piesa ”Now That I've Found You” se va regăsi pe albumul de debut al lui Martin Garrix, “+x“, așteptat pe piață vara aceasta. Noul single este lansat prin intermediul propriei case de producție, STMPD RCRDS.

Martin Garrix, “tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe Tiesto în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când Martin a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”.

Martin Garrix va concerta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival 2016. Acesta va urca pe scenă alături de Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell și de cel care l-a inspirat să devină DJ, legendarul Tiesto.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE