Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Videoclip oficial: Martin Garrix feat. Bonn - High On Life

Martin Garrix încurajează ”dependența” de viață. Noul single al DJ-ului se numește ”High On Life” și este lansat împreună cu un videoclip filmat la Tomorrowland 2018.

”Am prezentat noua mea piesă ”High On Life” cu Bonn la Tomorrowland 2018, iar videoclipul este și aftermovie-ul acestui incredibil festival. Sper să vă placă !”, a transmis Martin Garrix fanilor săi.

Despre Tomorrowland se știe că este cel mai efervescent și notabil festival de muzică electronică. Cu o istorie începută în 2005, acesta a devenit un etalon în branșă, dictând un real trend în realizarea de astfel de evenimente. De-a lungul celor 13 ani de existență, amploarea sa a crescut constant. După o primă ediție timidă, cu doar 9000 de participanți, festivalul a ajuns ca în 2012 să strângă peste 180 de mii de persoane, anul acesta numărul festivalierilor depășind pragul de 400 de mii.

Nu de mirare, atunci, că pentru Martin Garrix Tomorrowland este ”locul de joacă” perfect. Cei care nu au avut ocazia de trăi experiența acestui festival, pot gusta din atmosfera evenimentului urmărind noul videoclip al DJ-ului, care surprinde atât energia de pe scenă, cât și starea de extaz a celor din public

Lui Martin Garrix i se mai spune și „tânărul savant” al muzicii electronice. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică. Acesta a venit în premieră în România în cadrul Untold, în 2016, revenind la Cluj și pentru ediția din 2017 a festivalului.

Citește mai multe despre Martin Garrix
Videoclipuri cu Martin Garrix
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE