Urmărește-ne în Social Media

Marshmello x YUNGBLUD x blackbear - Tongue Tied

YUNGBLUD a devenit vocea tineretului rebel din Marea Britanie, iar artistul îşi potenţează imaginea de Sid Vicious modern prin noul videoclip "Tongue Tied". Piesa este o colaborare dintre YUNGBLUD, Blackbear şi celebrul DJ Marshmello. Puteţi urmări videoclipul înţesat de rebeliune în cadrul articolului.

"Tongue Tied" continuă să blureze graniţele dintre pop, EDM şi rock într-un mod cu care YUNGBLUD ne-a obişnuit în ultimul an. Prima jumătate a track-ului îi este dedicată tânărului britanic, urmat de rapperul Blackbear cu câteva versuri catchy. Marshmello s-a ocupat de fundalul EDM, cel mai bine resimţit la refren. Videoclipul pare extras direct din "Black Mirror" sau "Years and Years", prezentând o societate distopică, în care autorităţile pun pumnul în gura tinerilor.

YUNGBLUD apare cu imaginea unui Johnny Mnemonic combinat cu Mad Max şi Neo, un Messia cu lacăt la gât şi care conduce o gaşcă de răzvrătiţi. La un moment dat este capturat de un grup militar cunoscut ca "The Silencers", dar înainte de captură reuşeşte să livreze informaţii cheie către un alt rebel, jucat de actriţa Joey King. Pe aceasta o cunoaştem din "Kissing Booth", peliculă Netflix, dar şi "The Act" de la Hulu şi celebrul film horror "The Conjuring".

Desfăşurarea de forţe devine impresionantă pe final de clip, iar uniformele şi mai ales căştile poliţiştilor amintesc de filmul SF "Judge Dredd". Videoclipul este regizat de către Christian Breslauer, care la final ni-l prezintă şi pe Marshmello drept conducătorul unei alte tabere de răzvrătiţi. YUNGBLUD ne arată că are suflet sensibil, încheind piesa cu o poezie, în vreme ce Marshmello flutură steagul unui nou început.

DJ-ul a mai cochetat cu influenţele rock prin colaborarea cu A Day to Remember pe piesa "Rescue Me" cu câteva luni în urmă. Muzicianul cu cască în formă de bezea şi-a încercat norocul şi cu country-ul recent, prin colaborarea cu artistul Kane Brown pe "One Thing Right". Producătorul american a lucrat şi cu Kelly Clarkson la piesa "Broken & Beautiful".

YUNGBLUG şi-a petrecut ultimele luni promovând EP-ul "Underrrated Youth", de pe care s-a remarcat single-ul "Original Me", o colaborare cu Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

Comentarii