Urmărește-ne în Social Media

Marshmello x Lil Peep - Spotlight

Marshmello îl comemorează pe rapperul emo Lil Peep în videoclipul piesei "Spotlight". Acesta tocmai a fost lansat şi oferă o poveste asociată single-ului lansat în ianuarie. Lil Peep a încetat din viaţă în noiembrie anul trecut.

Videoclipul "Spotlight" prezintă un personaj feminin carismatic, cu părul verde, cosplayeriţă modernă şi celebritate YouTube. În ciuda vieţii aparent perfecte, tânăra are gânduri suicidale şi pare nemulţumită de ce vede în jurul său. Grosul acţiunii se desfăşoară la un restaurant american tipic, unde se adună toţi ciudaţii noaptea, ca într-un episod Twin Peaks.

Clipul este plin de nuanţe neon, lumini viu colorate şi figuri groteşti sau fascinante. Tristeţea asociată personajului principal duce cu gândul la curentul emo abordat de Lil Peep în muzica sa. Apariţiile logo-ului DJ-ului Marshmello pe o serie de mâncăruri nu este o coincidenţă, pentru că muzicianul are un vlog săptămânal de gătit. Acesta pregăteşte deserturi şi alte feluri de mâncare.

Lil Peep ne-a părăsit la doar 21 de ani, din cauza unei supradoze de fentanyl şi Xanax. Înainte de moartea sa, artistul a înregistrat această piesă cu Marshmello. Nick Koenig s-a ocupat de clipul acestui release, iar acelaşi Koenig colaborase cu Peep şi la videoclipul "Awful Things". Regizorul declară că acest material vizual este despre relaţiile care deturnează sensul normal al obiectelor fizice. Obiectele lăsate în urmă de Lil Peep sunt citate ca inspiraţie pentru clip.

Marshmello s-a bucurat de un an 2017 de succes, colaborând cu Selena Gomez la hitul "Wolves" şi lansând multiple single-uri EDM de top 20. În 2017 a mixat la UNTOLD Festival la Cluj, împreună cu Armin Van Buuren şi Example.

PUBLICITATE
Comentarii