Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Marshmello x Lil Peep - Spotlight

Marshmello îl comemorează pe rapperul emo Lil Peep în videoclipul piesei "Spotlight". Acesta tocmai a fost lansat şi oferă o poveste asociată single-ului lansat în ianuarie. Lil Peep a încetat din viaţă în noiembrie anul trecut.

Videoclipul "Spotlight" prezintă un personaj feminin carismatic, cu părul verde, cosplayeriţă modernă şi celebritate YouTube. În ciuda vieţii aparent perfecte, tânăra are gânduri suicidale şi pare nemulţumită de ce vede în jurul său. Grosul acţiunii se desfăşoară la un restaurant american tipic, unde se adună toţi ciudaţii noaptea, ca într-un episod Twin Peaks.

Clipul este plin de nuanţe neon, lumini viu colorate şi figuri groteşti sau fascinante. Tristeţea asociată personajului principal duce cu gândul la curentul emo abordat de Lil Peep în muzica sa. Apariţiile logo-ului DJ-ului Marshmello pe o serie de mâncăruri nu este o coincidenţă, pentru că muzicianul are un vlog săptămânal de gătit. Acesta pregăteşte deserturi şi alte feluri de mâncare.

Lil Peep ne-a părăsit la doar 21 de ani, din cauza unei supradoze de fentanyl şi Xanax. Înainte de moartea sa, artistul a înregistrat această piesă cu Marshmello. Nick Koenig s-a ocupat de clipul acestui release, iar acelaşi Koenig colaborase cu Peep şi la videoclipul "Awful Things". Regizorul declară că acest material vizual este despre relaţiile care deturnează sensul normal al obiectelor fizice. Obiectele lăsate în urmă de Lil Peep sunt citate ca inspiraţie pentru clip.

Marshmello s-a bucurat de un an 2017 de succes, colaborând cu Selena Gomez la hitul "Wolves" şi lansând multiple single-uri EDM de top 20. În 2017 a mixat la UNTOLD Festival la Cluj, împreună cu Armin Van Buuren şi Example.

Citește mai multe despre Lil PeepMarshmello
Videoclipuri cu Lil PeepMarshmello
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE