Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Marshmello - Fly

Marshmello revine la sunetul EDM care l-a consacrat prin intermediul piesei noi "Fly". Aceasta tocmai a primit un videoclip plin de baloane colorate şi păsări colibri. Nu lipseşte nici celebrul DJ cu cască de bezea, plutind spre cer. Puteţi viziona clipul mai jos.
Urmărește-ne pe

Acest veritabil vizualizer compus din CGI îl prezintă pe Marshmello plutind peste o metropolă agăţat de baloane colorate. Aminteşte de o scenă din filmul de animaţie "UP", dar fără tristeţea acestuia. Filmări din dronă ale Statuii Libertăţii ne arată că oraşul din "Fly" este chiar New York-ul. Sintetizatorul este unul jucăuş şi piesa include acele crescendo-uri care la dubstep se lasă cu drop, dar la EDM se lasă cu un bas profund.

Nu lipsesc influenţele de dubstep ce e drept, mulţumită unor sample-uri ceva mai înalte, dar mai puţin stridente decât la genul muzical care l-a consacrat pe Skrillex. "Fly" a primit teasere în ultimii 2 ani, apărând parţial în DJ set-urile artistului, dar e prima oară când putem asculta piesa în întregime. Ritmuri de trap şi o melodie EDM sensibilă sunt perfect îmbinate.

Compozitorul şi DJ-ul a promis că în 2018 va reveni la rădăcinile sale EDM şi vedem că se ţine de cuvânt. Ultimul hit al muzicianului a fost colaborarea cu Anne-Marie, "Friends". Aceasta a primit un video alternativ recent şi o reprezentaţie live încinsă la emisiunea lui Jimmy Fallon.

Marshmello l-a comemorat pe rapperul Lip Peep luna trecută prin lansarea piesei "Spotlight". În 2017 DJ-ul a dat lovitura prin colaborarea cu Selena Gomez pe single-ul "Wolves", ultra remixat şi promovat prin multiple videoclipuri.

Citește mai multe despre Marshmello
Videoclipuri cu Marshmello
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE