Urmărește-ne în Social Media

Marshmello - Fly

Marshmello revine la sunetul EDM care l-a consacrat prin intermediul piesei noi "Fly". Aceasta tocmai a primit un videoclip plin de baloane colorate şi păsări colibri. Nu lipseşte nici celebrul DJ cu cască de bezea, plutind spre cer. Puteţi viziona clipul mai jos.

Acest veritabil vizualizer compus din CGI îl prezintă pe Marshmello plutind peste o metropolă agăţat de baloane colorate. Aminteşte de o scenă din filmul de animaţie "UP", dar fără tristeţea acestuia. Filmări din dronă ale Statuii Libertăţii ne arată că oraşul din "Fly" este chiar New York-ul. Sintetizatorul este unul jucăuş şi piesa include acele crescendo-uri care la dubstep se lasă cu drop, dar la EDM se lasă cu un bas profund.

Nu lipsesc influenţele de dubstep ce e drept, mulţumită unor sample-uri ceva mai înalte, dar mai puţin stridente decât la genul muzical care l-a consacrat pe Skrillex. "Fly" a primit teasere în ultimii 2 ani, apărând parţial în DJ set-urile artistului, dar e prima oară când putem asculta piesa în întregime. Ritmuri de trap şi o melodie EDM sensibilă sunt perfect îmbinate.

Compozitorul şi DJ-ul a promis că în 2018 va reveni la rădăcinile sale EDM şi vedem că se ţine de cuvânt. Ultimul hit al muzicianului a fost colaborarea cu Anne-Marie, "Friends". Aceasta a primit un video alternativ recent şi o reprezentaţie live încinsă la emisiunea lui Jimmy Fallon.

Marshmello l-a comemorat pe rapperul Lip Peep luna trecută prin lansarea piesei "Spotlight". În 2017 DJ-ul a dat lovitura prin colaborarea cu Selena Gomez pe single-ul "Wolves", ultra remixat şi promovat prin multiple videoclipuri.

Comentarii