Urmărește-ne în Social Media

Marshmello - Flashbacks

Nici nu s-a răcit bine colaborarea cu Bastille şi Marshmello revine cu o piesă nouă, "Flashbacks". Videoclipul e perfect potrivit titlului, de vreme ce ne prezintă imagini din arhiva personală a DJ-ului, cu tot cu capete de bezea. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Flashbacks" este o serie de clipuri de arhivă, de la zile de naştere şi petreceri din copilărie ale micului Marshmello. Totul începe când DJ-ul găseşte o casetă VHS şi apoi începe o incursiune în amintirile personale. Se lasă cu baloane şi torturi de zi de naştere, cadouri desfăcute în uralele prietenilor şi supradoză de zahăr.

Nu e totul roz totuşi, fiind surprinse şi momente mai delicate, precum părinţii certându-se. Piesa este relativ scurtă, la sub 3 minute şi are un beat simplu, bazat pe un bas gros şi un sintetizator pur, fără prea multe mixaje suprapuse peste. După secvenţele din copilărie Mello devine adolescent şi îl vedem jucându-se pe consolă cu prietenii, pentru ca apoi să stingă primul său incendiu în bucătărie.

Aluzia nu este întâmplătoare, pentru că Marshmello are propria emisiune de gătit pe YouTube şi se descurcă chiar bine la acest capitol. În ultimele zile a gătit pui cu curry în faţa fanilor şi un burrito gigantic. Nici apariţia jocurilor video nu este o coincidenţă, pentru că Mello mai postează şi sesiuni de gameplay uneori împreună cu diferite celebrităţi din lumea streamingului.

În următoarea perioadă celebrul DJ cu o cască în formă de bezea are programat un gig la Forbes Under 30 Summit Music Festival în Boston. Pe lista de invitaţi se mai află Russ şi Butterscotch, prezenţe inedite din lumea beatbox-ului şi a hip-hop-ului alternativ. La final de lună august, Marshmello şi Bastille lansau piesa "Happier", care a ajuns imediat în topul Billboard Hot 100.

A debutat pe locul 63 şi a primit 6.1 milioane de ascultări doar în SUA într-o singură săptămână, plus 14.000 de downloaduri plătite. Acel single a fost al şaselea entry pentru DJ în topul Hot 100 şi a cincea piesă în top 10 Hot Dance/Electronic Songs. Alte hituri care l-au dus în aceeaşi zonă au fost "Alone", "Silence", "Wolves", colaborare cu Selena Gomez şi "Fly" cu Leah Culver.

PUBLICITATE
Comentarii