Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Wait

Maroon 5 a lansat un videoclip haios pentru piesa ”Wait”. Trupa a folosit pentru prelucrarea imaginilor din clip filtrele de pe Snapchat, rezultatul fiind cel dorit: sute de mii de fani au urmărit vizualul.

"Cu toții folosim Snapchat, iar filtrele au devenit o parte foarte importantă a vieților noastre. Ne-am gândit că ar fi amuzant să facem niște poze cu trupa și să presărăm peste ele ceva distractiv", a detaliat Adam Levine pentru Billboard.

"Wait" este o piesă care duce sound-ul Maroon 5 în zona R&B, influențele electro fiind prezente de asemenea.

Noul album "Red Pill Blues", ce include piesa "Wait", dar și melodiile lansate anterior - "Don't Wanna Know", "Cold", ”Help Me Out”,"What Lovers Do" și "Whiskey" -, a fost lansat pe 3 noiembrie 2017, prin intermediul Interscope Records și a casei de discuri a solistului Adam Levine, 222.

Tracklist "Red Pill Blues" - Maroon 5:

  1. Best 4 U
  2. What Lovers Do [ft. SZA]
  3. Wait
  4. Lips on You
  5. Bet My Heart
  6. Help Me Out (With Julia Michaels)
  7. Who I Am [ft. LunchMoney Lewis]
  8. Whiskey [ft. A$AP Rocky]
  9. Girls Like You
  10. Closure

Ultimul album Maroon 5, ”V”, a apărut în 2014. Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului ”Overexposed”.

În 2016, Maroon 5 a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 5 iunie, în Piața Constituției din București. (Vezi poze de la concertul Maroon 5 din 2016.)

PUBLICITATE
Comentarii