Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r (Explicit)

Maroon 5 a lansat videoclipul noului single ”This Summer's Gonna Hurt Like A Motherf****r”. Vizualul prezintă imagini cu Adam Levine & Co în backstage și pe scenă, fanii având oportunitatea de a vedea pregătirile de dinaintea unui concert.

După succesul înregistrat cu albumul ”V”, ce s-a clasat pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200, Maroon 5 a revenit cu o piesă pentru sezonul de vară. „This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker” este noul single al trupei, disponibil deja pe iTunes.

Melodia, ce nu se regăsește pe ultimul disc al formației, a putut fi ascultată în premieră la iHeart Radio.

Single-ul „This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker” ar putea fi inclus pe o nouă versiune actualizată a discului ”V”, programată pentru lansare vara aceasta. Trupa are înregistrate 6 piese noi, care ar putea fi incluse pe acesta variantă reeditată a albumului.

  • „Forgive Me” (compusă de Adam Levine, Ryan Tedder, Noel Zancanella)
  • „Heat of the Moment” (compusă de Adam Levine)
  • „Keep Keeping Me Waiting” (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • „She Smiles So Sad” (compusă de Chris McFadden, Adam Levine, Sam Martin, Max Martin, Mason Levy)
  • „These Days” (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • „Let It Go” (compusă de Adam Levine, Jason Evigan)

Albumul ”V”, lansat în 2014, a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului „Overexposed„.

PUBLICITATE
Comentarii