Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Sugar

Maroon 5 pozează în noul videoclip ”Sugar” în cea mai iubită trupă apărută pe nepusă masă la o nuntă. Evident, nu era tocmai greu de imaginat reacțiile cuplurilor surprinse, considerând că Adam Levine & Co au venit îmbrăcați ca pentru Oscar la nunți anonime doar pentru a cânta noul lor single.

Spre deosebire de membrii U2, care au fost huliți pentru faptul că au hotărât să ofere gratuit albumul ”Songs of Innocence”, cei de la Maroon 5 sunt primiți cu aplauze și chiote de fericire la nunți la care au apărut (aparent) neanunțați. Scenariul noului videoclip Maroon 5, ”Sugar”, oferă trupei ocazia de a interacționa direct cu publicul într-un cadru diferit de cel al unui concert, reacțiile cuplurilor surprinse dând impresia unui reality show.

Noul single Maroon 5”Sugar”, este compus de Adam Levine împreună cu Joshua Coleman, Lukasz Gottwald, Jacob Kasher Hindlin, Mike Posner și Henry Walter. Pentru videoclip, formația a colaborat cu regizorul David Dobkin, specializat în ”Wedding Crashers” din 2005.

”Sugar” este extras de pe noul album Maroon 5, „V„, ce a debutat pe primul loc în US Billboard 200, cu vânzări de peste 164.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare. Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului „Overexposed„.

Tracklist – V – Maroon 5:

 1.  ‘Maps
 2. ‘Animals’
 3. ‘It Was Always You’
 4. ‘Unkiss Me’
 5. ‘Sugar’
 6. ‘Leaving California’
 7. ‘In Your Pocket’
 8. ‘New Love’
 9. ‘Coming Back for You’
 10. ‘Feelings’
 11. ‘My Heart Is Open’ ft. Gwen Stefani

B-sides

 1. ‘ShootLove’
 2. ‘Sex and Candy’
 3. ‘Lost Stars’

PUBLICITATE
Comentarii