Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Maps

Maroon 5 a a lansat videoclipul noului single "Maps". Piesa este compusă de Adam Levine, Ryan Tedder, Benjamin Levin, Ammar Malik și Noel Zancanellad și primul extras de pe albumul "V", ce va apărea pe piață în septembrie 2014.

Maroon 5 va reintra vara aceasta în circuitul concertistic. Trupa a anunțat recent lansarea unui nou album, pe care îl vor promova printr-un turneu mondial.

Cel de-al 5-lea disc Maroon 5 se numește "V" și va apărea pe piață toamna aceasta, pe 2 septembrie. Noul material vine la doi ani distanță de la LP-ul "Overexposed", lansat în 2012, acesta fiind primul album ce va fi lansat sub egida casei de discuri Interscope Records. Primul extras al noului material "V" se numește "Maps" și este promovat printr-un videoclip cu un scenariu dramatic.

"V" a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

PUBLICITATE
Comentarii