Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Animals

Solistul Maroon 5 se lasă ghidat de instincte animalice în noul videoclip "Animals". În rol de prădător, Adam Levine își seduce victima, rol jucat chiar de soția sa, Behati Prinsloo. Videoclipul regizat de Samuel Bayer nu este recomandat celor care consideră dezgustător sângele artificial folosit la filmări din abundență.

Adam Levine și soția sa, Behati Prinsloo, sunt actorii principali ai noului videoclip Maroon 5, "Animals". Cu o tentă de thriller, clipul pune într-un nou context scenariul unei iubiri animalice, în care relația este de tipul pradă - vânător. Erotismul este cel care justifică în final comportamentul celor doi, dând frâu liber imaginației.

Piesa "Animals" este extrasă de pe noul album Maroon 5, "V", ce a debutat pe primul loc în US Billboard 200, cu vânzări de peste 164.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare. Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

 1.  'Maps
 2. 'Animals'
 3. 'It Was Always You'
 4. 'Unkiss Me'
 5. 'Sugar'
 6. 'Leaving California'
 7. 'In Your Pocket'
 8. 'New Love'
 9. 'Coming Back for You'
 10. 'Feelings'
 11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

 1. 'ShootLove'
 2. 'Sex and Candy'
 3. 'Lost Stars'

PUBLICITATE
Comentarii