Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Maroon 5 - Animals

Solistul Maroon 5 se lasă ghidat de instincte animalice în noul videoclip "Animals". În rol de prădător, Adam Levine își seduce victima, rol jucat chiar de soția sa, Behati Prinsloo. Videoclipul regizat de Samuel Bayer nu este recomandat celor care consideră dezgustător sângele artificial folosit la filmări din abundență.
Urmărește-ne pe

Adam Levine și soția sa, Behati Prinsloo, sunt actorii principali ai noului videoclip Maroon 5, "Animals". Cu o tentă de thriller, clipul pune într-un nou context scenariul unei iubiri animalice, în care relația este de tipul pradă - vânător. Erotismul este cel care justifică în final comportamentul celor doi, dând frâu liber imaginației.

Piesa "Animals" este extrasă de pe noul album Maroon 5, "V", ce a debutat pe primul loc în US Billboard 200, cu vânzări de peste 164.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare. Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației - Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton - cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului "Overexposed".

Tracklist - V - Maroon 5:

 1.  'Maps
 2. 'Animals'
 3. 'It Was Always You'
 4. 'Unkiss Me'
 5. 'Sugar'
 6. 'Leaving California'
 7. 'In Your Pocket'
 8. 'New Love'
 9. 'Coming Back for You'
 10. 'Feelings'
 11. 'My Heart Is Open' ft. Gwen Stefani

B-sides

 1. 'ShootLove'
 2. 'Sex and Candy'
 3. 'Lost Stars'

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5
Videoclipuri cu Adam LevineMaroon 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE