Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Markus Schulz feat. Smiley - The Dreamers (Paul Damixie Remix)

DJ-ul american Markus Schulz și Smiley dau tonul verii cu o colaborare de zile mari - "The Dreamers". Remixată de Paul Damixie, melodia transmite multă energie pozitivă și poftă de viață, videoclipul filmat într-o zonă deșertică conectându-se la mesajul din versuri: atunci când ești cu persoana iubită, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

DJ-ul Markus Schulz, votat în 2012 şi 2014 drept cel mai bun DJ din America, lansează alături de Smiley single-ul "The Dreamers", o piesă de dragoste estivală, perfectă pentru playlisturile festivalurilor de sezon. Compus de Markus împreună iubita sa, Adina Butar, și cu Michael McGregor, linia melodică introduce ascultătorul într-o stare de relaxare și de visare, în versuri vorbindu-ni-se despre bucuria unei relații în care iubirea este reciprocă.

Legătura specială a lui Markus Schulz cu România

Colaborarea dintre Markus Schulz și Smiley fusese anunțată încă din vara anului trecut, când DJ-ul american povestea într-un interviu pentru Red Bull despre conexiunea specială pe care o are cu România. Iubita și viitoarea lui soție, Adina Butar, i-ar fi sugerat ideea de a lansa o piesă împreună cu Smiley, colaborarea venind într-un moment propice. DJ-ul își dorea să includă în piesele sale un vibe aparte, specific muzicii românești, astfel apărând piesa "The Dreamers", precum și primul său featuring cu Alina Eremia. Single-ul înregistrat cu Alina se numește "You Light Up The Night" și nu beneficiază încă de un videoclip, dar poate fi ascultat pe canalul de YouTube al DJ-ului. Ambele piese sunt incluse pe albumul "We are the light", lansat anul trecut, pe 12 octombrie.

Markus Schulz a cucerit clasamentul Billboard Club cu remixurile sale pentru piesele "Intuition" și "Stand", interpretate de Jewel. De-a lungul celor aproape 30 de ani de carieră a colaborat cu trupe și artiști ca Depeche Mode, Madonna și Fat Boy Slim. Primul său concert în România a avut loc în 2018, în cadrul festivalului Untold.

Smiley a cucerit inimile ascultătorilor cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Ulterior, artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Într-un interviu acordat InfoMusic, Smiley a mărturisit că sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor și că adevărul din muzica sa este iubirea.

Citește mai multe despre Markus SchulzSmiley
Videoclipuri cu Markus SchulzSmiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE