Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Mark Stoermer - Are Your Stars Out?

Basistul trupei The Killers, Mark Stoermer își continuă cariera solo și lansează cel de-al doilea single de pe albumul „Dark Arts”, care este însoțit și de un videoclip.

„Are Your Stars Out?” este al doilea single extras de pe viitorul album „Dark Arts” care va fi lansat pe 5 august 2016. Noul album a fost realizat împreună cu David Hopkins în studioul din Las Vegas al trupei The Killers.

„Eu și Hopkins am scris cântecul împreună. Efectiv ne dădeam mesaje cu câte un vers. Înregistram vocea, iar apoi trimiteam iar și iar. Câteodată, lucruri de genul ăsta durează două zile, câteodată durează o lună. E ca și cum te apuci să joci șah cu o persoană la distanță. Nu știi ce va urma. Ceea ce faci tu de fapt este să ajungi în cele mai adânci elemente ale cântecului, să ai doar voce și versuri. Asta m-a indus într-o stare nouă, în care să scriu alte cântece.”, declară Mark Stoermer

Mark Stoermer este un instrumentist și producător american. Este basistul și, ocazional, chitaristul trupei rock The Killers, cu care a înregistrat patru albume de studio. Primul album solo, „Another Life” a fost lansat în 2011. A mai concertat într-un turneu alături de The Smashing Pumpkins, în 2014, în care trupa a promovat al nouălea album de studio, „Monuments to an Elegy”.

Tracklist „Dark Arts”

 1. Alchemical Formula
 2. Drifting Caterpillar
 3. Spare The Ones That Weep
 4. Avarice/What’s Coming
 5. The Break In
 6. Take My Time
 7. Blood And Guts (The Anatomy Lesson)
 8. Tow The Line
 9. Are Your Stars Out
 10. Fingerspitzengefuhl
 11. What Was In-Between
 12. Pretend Song

Citește mai multe despre Mark StoermerThe Killers
Videoclipuri cu Mark StoermerThe Killers
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE