Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: Mark Stam - Vina mea

După succesul pieselor ”Impar” și ”Doar noi”, Mark Stam revine cu single-ul ”Vina mea”, ”un recviem al unei amintiri nemuritoare”. Melodia este compusă de artist împreună cu Irina Kupco, iar videoclipul este regizat de Arcadie Spoială.

Mark povestește că ideea piesei ”Vina mea” i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară.

”E un recviem al unei amintiri nemuritoare”, spune Mark. „Aveam linia melodică și tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta"), încă din decembrie. Dar simțeam că lipsește ceva și anume care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți... O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea la rugăminte și de atunci ,,Vina ta" s-a transformat în ,,Vina mea" - era vina mea că nu simțeam nimic, mi-am asumat autoacuzația și duc responsabilitatea pentru asta”, adaugă artistul.

Piesa, care vorbește despre durerea vinovăției, a fost scrisă de Mark Stam în colaborare cu Irina Kupco, iar Alex Cotoi semneaza producția piesei. Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers, regizor Arcadie Spoială, DOP Dima Spoiala.

„Partea cea mai personală și cea mai puternică pentru mine este: "3 metri mai jos de podea, îngropam noi, minciuna eu tot simt ceva, cu lacrimi în ochi, te ascunzi în sine, sufoci în palmă fluturii hrăniți de mine".

Mă duce instant în momentul în care stăteam jos pe podea în mijlocul nopții și ne zgâriam unul pe altul cu cuvinte... Așa focul piesei a izbucnit și abia după vreo 3-4 luni am decis că piesa aceasta trebuie să prindă viață. Am lucrat la ea cu Irina Kupko și Alex Cotoi, ca într-un final să vă oferim ceea ce puteți asculta acum. La clip am lucrat cu Spoiala Brothers și ne-am străduit să-i oferim un mesaj, o antiteză a piesei”, încheie artistul.

Piesa ”Impar”, cel mai recent single, s-a clasat în vârful topului Shazam România, ocupă a doua poziție în TOP TV România, cu 19 săptămâni în top, și este pe poziția a treia în TOP Radio România. Videoclipul melodiei s-a bucurat și el de aprecierea publicului, înregistrând 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Mark Stam
Videoclipuri cu Mark Stam
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE