Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Mark Stam - Ultima Oară

Mark Stam lansează videoclipul piesei „Ultima oară” – o experiență intensă despre mirajul iubirii. Piesa vorbește despre dedicare, suferință, căutare, iubire și idealuri de neatins.

Artistul a avut parte de un proces îndelungat în compunerea acestei piese:

"Inițial, am avut în minte o imagine vizuală, ca un video, cu un om care se topea de parcă ar fi fost din ceară. Stătea în fața unei persoane care îl rănea și se topea într-un mod suav, scurgându-se la picioarele ei. Piesa e foarte diferită acum față de prima variantă. Dintr-o idee inițială din trecut s-a născut ceva mult mai bun. Așa cum omida face un cocon și se transformă în fluture, draftul inițial a fost un cocon pentru melodia finală, "Ultima oară" - unde am putut să îmi exprim trăirile din prezent. Practic, draftul și trăirile din prezent au fost coconul din care a ieșit piesa", a detaliat Mark Stam.

Filmările pentru videoclipul piesei "Ultima oară" au durat 2 zile și au avut loc în Republica Moldova într-o carieră de nisip. Mark a fost foarte entuziasmat:

"A fost prima mea experiență pe motocicletă. A fost intens și obositor, era o motocicletă pentru curse motocross. Personajul feminin din clip a mers pentru prima dată pe buggy – o mașinuță pentru deșert. Tot conceptul clipului se bazează pe căutarea unui ideal, o creatură mirifică, o perfecțiune care există doar în mințile noastre. Nu o găsim niciodată in realitate. Viața ne arată că este o iluzie – cu toate acestea găsim putere în noi să căutăm ceva ce nu există până la finalul vieții. Sperăm ca la următoarea deschidere de ochi, figura aceea ștearsă, care pare a fi sensul călătoriei noastre – să fie acolo, să se transforme în realitate."

"Aș vrea ca oamenii să știe că îmi place să mă deschid prin muzică"

La fel ca toate piesele lui Mark, și aceasta este una sensibilă, întimă și dezvăluie personalitatea artistului.

"Aș vrea ca oamenii să știe că îmi place să mă deschid prin muzică, aici sunt cel mai cinstit. Vreau să mă cunoască prin melodiile mele. Dacă îmi ascultă muzica, înțeleg cine sunt eu cu adevărat".

Cântăreț, compozitor și dansator originar din Republica Moldova, Mark Stam a avut succes pe piața muzicală cu piese precum "Impar""Vina mea" sau "Nesimțit". După participarea în 2013 la concursul-show "Moldova are talent" și lansarea în 2018 a piesei "Doar noi" în colaborare cu Alina Eremia, Mark Stam s-a făcut remarcat în muzica românească și de aici până la difuzări pe radio și milioane de view-uri pe YouTube a fost numai un pas. Azi este considerat unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu un debut impresionant și o ascensiune pe măsură, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube și piese cu un vibe aparte.

Citește mai multe despre Mark Stam
Videoclipuri cu Mark Stam
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE