Urmărește-ne în Social Media

Mark Stam - Dorul (Live Session)

Mark Stam a lansat "Dorul", o piesă despre sentimente intense și iubiri ce ne definesc viața. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Piesa este o producție HaHaHa Production. De muzică s-au ocupat Mark Stam, Radu Duminică, Ștefan Marin. Textul este scris de Mark Stam, iar producția și mix-ul a fost făcută de Radu Duminică și Ștefan Marin.

Mark Stam continuă să demonstreze că este nu doar un artist talentat, ci și un suflet sensibil care reușește să atingă inimile ascultătorilor cu fiecare notă. "Dorul" este o baladă fragilă, în care suferința se transformă într-un dor intens, destinat persoanei iubite.

"Dorul" este mai mult decât o simplă melodie; este o călătorie emoționantă oferită de Mark Stam, care își împărtășește sinceritatea și pasiunea sa cu publicul. Prin această nouă creație, artistul rămâne fidel esteticii sale muzicale distincte și continuă să cucerească inimile ascultătorilor săi.

"Fericire, tristețe, melancolie, mâhnire și nostalgie sunt câteva din emoțiile care descriu versatilitatea acestei stări. Pentru unii e un chin, pentru alții este o plăcere. Refrenul poate să prindă o altă culoare dacă ne raportăm la rădăcină latinească, de unde și provine acest cuvânt, <<Dolus>> care înseamnă <<Durere>>.

Această piesă, ca și <<Flori>>, a fost scrisă cu 4-5 ani în urmă, când simțeam că m-am pierdut pe mine însumi și părea să nu mai fie vreo cale de întoarcere, mi-a fost dor de mine așa cum mă cunoșteam și pot să vă zic că m-am regăsit.

M-am tot chinuit în anii ce au trecut să o lansez, dar bănuiesc că piesa nu și-a dorit asta, acum însă a venit momentul mult așteptat de mine. A trecut prin diferite forme și structuri, cândva avea și o strofă 2 și peste 3 minute, dar cu ajutorul lui Radu Duminică și Ștefan Marin - producătorii acestei piese, am găsit hainele melodice perfecte cu care să îmbrăcăm acest sentiment care mă bântuia de ceva timp.

Piesa aceasta e a voastră, lăsați-vă dorul să cânte la unison cu ea!", a declarat Mark Stam.

Comentarii