Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Videoclip oficial: Mark Stam - Dependenţa mea

Mark Stam a lansat videoclipul piesei "Dependenţa Mea", o creaţie muzicală deosebită despre o relaţie perfectă şi imposibilă. Clipul filmat în Ucraina este plin de cadre sacadate şi nimic nu e ceea ce pare. Vă invităm să urmăriţi clipul semnat Spoială Brothers în articol.

Mark Stam apare alături de cea dragă în videoclipul "Dependenţa Mea" şi nu se fereşte de analogii atipice pentru dragoste. O compară cu tortura, cu carnea ce arde şi sclavia. Iubirea apare sub paradigma dependenţei, care nu îţi dă pace şi nu te lasă să trăieşti. Artistul chinuit de o dragoste în cantităţi infernal de mari aproape că îi caută leac, dar ştie că iubirea este nemuritoare. Clipul este interesant filmat şi compus de Spoială Brothers.

Pentru fiecare cadru cu artistul singur avem alte două cadre cu el înlănţuit cu femeia iubită şi unul în care ea apare doar ca un spectru ce zâmbeşte şăgalnic. Filmările clipului s-au desfăşurat în Odessa, Ucraina, descris ca "un oraş frumos şi vechi" de către Mark Stam. Artistul exprimă astfel esenţa noului single:

Viața este un personaj în această piesă, o fată care face năzbâtii. Se revoltă, e impulsivă, își schimbă brusc stările. Noi suntem actorii. Mergem după fluctuațiile vieții, ca și când am fi ghidați de niște fire invizibile, cum sunt păpușile și păpușarii. Mergând pe străzile vieții, te izbești de anumiți oameni. Vrând-nevrând te atașezi, te îndrăgostești. Rămâi dependent de ei. Poate fi un test al vieții, ca să vadă cât de puternic ești.

Muzica este compusă de către Irina Cupko şi Mark Stam, iar single-ul e foarte greu de încadrat într-un gen anume. E un track cu "răutate" ca un imn pop-rock, dar are suavitatea şi lascivitatea unui hit R&B, cu versurile aferente despre dragoste şi senzualitate.

Pe de altă parte negativul alunecă spre trip-hop şi fundalul electronic face piesa şi mai eclectică. Cireaşa de pe tort este vocaliza cea lungă de la final, înlănţuită cu "vaiete" de chitară şi un sintetizator care îţi rămâne în minte. "Dependenţa Mea" a debutat la doar 2 zile după piesa "Waiting" din cadrul seriei THE SESSION. În clipul asociat Mark îşi arată talentele de dansator. În această toamnă îl ascultam pe artistul Global Records cântând alături de AMI pe melodie "Ca să fii fericit". În vară Mark a lansat piesa "Ultimă Oară", o experienţă intensă despre mirajul iubirii, suferinţei, căutării.

Citește mai multe despre Mark Stam
Videoclipuri cu Mark Stam
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE