Urmărește-ne în Social Media

Mark Stam x ADDA - Flori

După doi ani de absență muzicală, Mark Stam a revenit cu piesa "Flori", în colaborare cu ADDA. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Chiar dacă timp de doi ani Mark Stam nu a mai lansat nicio piesă, vocea, ritmul și mai ales sensibilitatea sa rămân inconfundabile. Oricine va asculta primele acorduri ale piesei "Flori" va recunoaște semnătura artistului care spune că este "în cea mai bună formă a lui de până acum".

Piesa "Flori", cântată împreună cu ADDA, ascunde între liniile delicate o putere brută, aproape viscerală, întocmai ca dragostea la început de drum. Vocile lor se completează perfect, iar energiile transmise sunt materializate în dansul celor două personaje din clip.

Melodia este o producție HaHaHa Production. De muzică s-au ocupat Mark Stam, Radu Duminică, Lucian Nagy. Textul este scris de Mark Stam, iar producția și mix-ul a fost făcută de Radu Duminică și Lucian Nagy.

"Au trecut mai mult de 4 ani de la primul draft, au fost făcute zeci de ajustări, unele mai micuțe, altele mai extreme, ca într-un final să ajungă în forma de acum. Această piesă nu e despre o persoană sau o situație anume, e o culegere de emoții, stări și cuvinte trăite de mine și de cei dragi mie, însă de astăzi vă aparține vouă în totalitate. Îmi doresc ca inimile voastre să bată în sincron cu piesa asta!

Tindem să fim fericiți, să trăim cât mai multe momente pozitive și frumoase, însă nu trebuie ignorate și sentimentele opuse, dezamăgirea, durerea, trădarea; ele ne cioplesc personalitatea și ne maturizează ca suflete. Fără întuneric n-am aprecia lumina, fără tristețe n-am aprecia fericirea, echilibrul necesită ambele extreme.

Și sper să simțiți și voi munca enormă din spate și sentimentele vii și pure care au fost investite în această melodie.

Cortina a fost trasă, începe show-ul. Să plouă cu emoții și petale", a declarat Mark Stam.

Comentarii