Urmărește-ne în Social Media

Mark Ronson - I Can't Lose ft. Keyone Starr

Producătorul britanic Mark Ronson a lansat un nou videoclip vintage. Piesa promovată se numește ”I Can't Lose” și are un ritm electrizant și un solo de trompetă memorabil.

Mark Ronson pare să fi găsit rețeta unui stil muzical ce hrănește atât melancolia vechilor generații, cât și nevoia de prospețime a noului val de ascultători. Cu o energie dezarmantă și un funk old-school profesionist, cum poate numai Prince mai reușește să producă în zilele noastre, Ronson ne invită la dans.

După hitul ”Uptown Funk”, lansat împreună cu Bruno Mars, și ”Feel Right” ft. Mystikal, producătorul englez a revenit cu o piesă care să-i mențină supremația în topuri. Noul single se numește ”I Can't Lose” și este un club jam with rupt din anii '80, intepretat la voce de artista debutantă Keyone Starr.

Piesa ”I Can't Lose” este produsă de Ronson împreună cu Jeff Bhasker și se regăsește pe albumul ”Uptown Special”, cel de-al 4-lea album de studio al lui Mark Ronson. Discul s-a poziționat în topul albumelor britanice, urcând până pe poziția a 2-a în Australian ARIA Charts și pe locul al 5-lea în clasamentul US Billboard 200.

Mark Ronson este un DJ și producător englez extrem de talentat, având în palmares colaborări sonore cu Adele, Christina Aguilera, Robbie Williams, Macy Gray și Amy Winhouse.

Comentarii