Urmărește-ne în Social Media

Mark Morton - Cross Off ft. Chester Bennington

Mark Morton, chitaristul Lamb of God a lansat primul său album solo, iar unul dintre cele mai populare single-uri de pe LP este "Cross Off". Motivul e faptul că aceasta este una dintre ultimele înregistrări ale lui Chester Bennington. Piesa a primit un videoclip nou, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Mark Morton a colaborat cu numeroşi solişti celebri pe acest LP, de la Myles Kennedy la Jacoby Shaddix de la Papa Roach. Colaborarea cu Chester Beninngton de la Linkin Park are acum o dimensiune ireală, prin trecerea în nefiinţă a artistului. Mai mult decât atât auzim un Chester plin de energie şi cu mai multă forţă vocală parcă decât pe ultimul LP Linkin Park.

Videoclipul spune povestea unui bărbat care se luptă cu proprii demoni într-o parcare părăsită. Actorul principal aminteşte de un Robert Pattinson care a avut o viaţă mai grea şi este atras într-o vâltoare terorizantă. Mâini nevăzute îl lovesc şi aruncă dintr-o parte în alta a garajului. Toate pe o tobă frenetică şi o chitară marca Lamb of God.

Nu lipsesc interludiile în care vocea lui Chester e tot atât de blândă, pe cât a fost de dură înainte. Videoclipul "Cross Off" a fost regizat de către Roboshobo, iar în material apar atât Mark Morton, cât şi Paolo Gregoletto şi Alex Bent de la Trivium.

Albumul solo al lui Mark Morton se numeşte "Anesthetic" şi a debutat pe 1 martie 2019. Pe disc mai apar şi alte nume celebre, precum toboşarul Ray Mayorga de la Stone Sour, toboşarul Korn Ray Luzier sau basistul Mike Inez de la Alice in Chains. Mark a recrutat o echipă formidabilă pentru această incursiune heavy metal şi alternative metal.

Artistul va începe un turneu american în curând, alături de trupele Light the Torch şi Moon Tooth. Pentru reprezentaţiile live Morton îi are alături pe Mark Morales de la Sons of Texas la voce, Doc Coyle de la Bad Wolves la chitară şi Nick Villareal de la Sons of Texas la bas. La tobe se află Art Cruz, de la Prong şi Winds of Plague. Au fost promise şi apariţii speciale ale altor nume mari.

Chester Bennington a înregistrat piesă cu chitaristul Lamb of God în primăvara lui 2017, cu câteva luni înainte să se sinucidă. Mark a lăudat profesionalismul lui Chester şi modul în care venea cu idei noi la înregistrări.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Vocea lui Chester Bennington se aude pe o piesă nouă a trupei Grey Daze, "Saturation"

Înainte de a face istorie cu Linkin Park, Chester Bennington a fost solistul unei formaţii numite Grey Daze. Trupa cânta mai degrabă grunge decât rock alternativ şi surprinde prin lansarea de material discografic nou, în frunte cu single-ul "Saturation", care se poate asculta în articol.

Publicat

pe

Grey Daze fotografie presa 2017
Grey Daze fotografie presa 2017 │ FOTO: Grey Daze

Înainte de moartea sa în 2017, Chester Bennington înregistrase câteva piese noi alături de foştii colegi de trupă, care aveau să se regăsească în parte pe albumul "Amends" lansat în 2020. Acum apare un al doilea album postum Grey Daze, numit "The Phoenix" şi care urmează să vină pe 17 iunie prin casa de discuri Lorna Vista Recordings. Toboşarul Sean Dowdwell a explicat că "Amends" a fost plin de emoţie şi reflecţie, în vreme ce noul disc va fi ceva mai intens şi mai accelerat.

Pe noul LP vom auzi nume mari, de la Dave Navarro de la Jane's Addiction până la Richard Patrick de la Filter şi fiicele lui Bennington, Lily şi Lila. "The Phoenix" are rolul de a surprinde energia şi angoasa lui Chester, cele de care lumea s-a îndrăgostit. E un album cu mult mai multe ţipete prelungite şi vocalize aşa cum îi plăcea artistului să facă. Videoclipul primului single, "Saturation (Strange Love)" este regizat de către Marc Silverstein.

În clip îl vedem pe Chester cu plete, în anii '90, când era un tânăr plin de speranţe, aspiraţii, dar şi nesiguranţă. Abilitatea sa de a genera acele ţipete prelungite pe note era unică în lumea rock şi pentru asta l-a adorat publicul. Grey Daze a avut o primă versiune între 1994 şi 1997, perioadă în care a înregistrat şi lansat 2 albume. În 2016 şi 2017 Chester reunea trupa şi începea lucrul la material nou. În 2017 solistul şi-a luat viaţa, o pierdere inestimabilă pentru muzică şi cei dragi.

"The Phoenix" are 10 piese:

  1. Saturation (Strange Love)
  2. Starting To Fly
  3. Be Your Man
  4. Holding You (featuring Dave Navarro)
  5. Hole (featuring Lily & Lila Bennington)
  6. Drag
  7. Believe Me (featuring Richard Patrick)
  8. Anything, Anything
  9. Spin
  10. Wake Me

Într-un interviu din anul 2001 cu revista Revolver, Chester descria muzica Grey Daze ca un rock de început de ani '90. Era undeva între grunge şi rock pur. Între timp Linkin Park rămâne în standby, cu zero intenţii de a găsi un nou solist şi de a cânta fără Chester. În ultima vreme fanii l-au propus pe solistul Sum 41, Deryck Whibley ca înlocuitor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31