Urmărește-ne în Social Media

Mark Morton - Cross Off ft. Chester Bennington

Mark Morton, chitaristul Lamb of God a lansat primul său album solo, iar unul dintre cele mai populare single-uri de pe LP este "Cross Off". Motivul e faptul că aceasta este una dintre ultimele înregistrări ale lui Chester Bennington. Piesa a primit un videoclip nou, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Mark Morton a colaborat cu numeroşi solişti celebri pe acest LP, de la Myles Kennedy la Jacoby Shaddix de la Papa Roach. Colaborarea cu Chester Beninngton de la Linkin Park are acum o dimensiune ireală, prin trecerea în nefiinţă a artistului. Mai mult decât atât auzim un Chester plin de energie şi cu mai multă forţă vocală parcă decât pe ultimul LP Linkin Park.

Videoclipul spune povestea unui bărbat care se luptă cu proprii demoni într-o parcare părăsită. Actorul principal aminteşte de un Robert Pattinson care a avut o viaţă mai grea şi este atras într-o vâltoare terorizantă. Mâini nevăzute îl lovesc şi aruncă dintr-o parte în alta a garajului. Toate pe o tobă frenetică şi o chitară marca Lamb of God.

Nu lipsesc interludiile în care vocea lui Chester e tot atât de blândă, pe cât a fost de dură înainte. Videoclipul "Cross Off" a fost regizat de către Roboshobo, iar în material apar atât Mark Morton, cât şi Paolo Gregoletto şi Alex Bent de la Trivium.

Albumul solo al lui Mark Morton se numeşte "Anesthetic" şi a debutat pe 1 martie 2019. Pe disc mai apar şi alte nume celebre, precum toboşarul Ray Mayorga de la Stone Sour, toboşarul Korn Ray Luzier sau basistul Mike Inez de la Alice in Chains. Mark a recrutat o echipă formidabilă pentru această incursiune heavy metal şi alternative metal.

Artistul va începe un turneu american în curând, alături de trupele Light the Torch şi Moon Tooth. Pentru reprezentaţiile live Morton îi are alături pe Mark Morales de la Sons of Texas la voce, Doc Coyle de la Bad Wolves la chitară şi Nick Villareal de la Sons of Texas la bas. La tobe se află Art Cruz, de la Prong şi Winds of Plague. Au fost promise şi apariţii speciale ale altor nume mari.

Chester Bennington a înregistrat piesă cu chitaristul Lamb of God în primăvara lui 2017, cu câteva luni înainte să se sinucidă. Mark a lăudat profesionalismul lui Chester şi modul în care venea cu idei noi la înregistrări.

Comentarii