Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Mario Fresh x LLP - Bad Booty

După ce a cucerit YouTube-ul cu piese precum „Dacă pleci” și „Cum îmi place”, Mario Fresh colaborează cu LLP și lansează un single fresh cu un sound dance și un clip foarte îndrăzneț: „Bad Booty”.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, piesa este compusă și produsă în studiourile Metropolitan Records & Golden Boy Society, iar videoclipul este regizat de Kobzzon.

„Videoclipul a fost regizat de Maestrul Kobzzon. Filmările au avut loc în Chișinău și au durat în jur de 10 ore. Am colaborat foarte bine cu toată echipa și sunt foarte încântat de rezultat. Videoclipul nu este bazat pe o poveste, este unul de imagine prin care încercăm să transmitem o stare bună pentru cei care ne privesc și ne ascultă”, a declarat Mario Fresh.

Mario Fresh are deja în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală... e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul la tine”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fat de la metrou” sau piesa în colaborare cu Lino, „Alfabetul iubirii”. În urmă cu o lună, artistul a lansat pe canalul său de YouTube disstrack-ul „AlvaSezi” , video ce a depășit în scurt timp un milion de vizualizări.

“Mario este un artist tânăr, foarte talentat, cu un mare potențial, din noul val de artiști. Cred că s-a potrivit perfect, a dat viață piesei și a făcut ca totul să fie « fresh »”, adaugă LLP.

Până în prezent, LLP a lansat piese precum „Fire” (ft. Mike Diamondz), „Booty Clap”(ft. Sonny Flame), „Persia”(ft. Serena), single-uri ce au adunat peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, artistul a colaborat cu Speak și Ștefania pentru „Te fac un dans?”.

Citește mai multe despre Mario Fresh
Videoclipuri cu Mario Fresh
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE