Urmărește-ne în Social Media

Mario Fresh - Și Ce Dacă

Mario Fresh a lansat "Și Ce Dacă", o piesă cu un ritm energic și un mesaj optimist. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Mario Fresh și Paul Iorga, "Și Ce Dacă" este o piesă care reușește să ridice moralul celor care o ascultă și să le amintească cât de frumoasă este viața. "Și ce dacă viața nu e roz / Și ce dacă toate lucrurile merg pe dos / Și ce dacă am pierdut tot ce a fost atât de frumos / Toate o să treacă, și ce dacă?" sună refrenul cântecului.

"Și Ce Dacă" este acompaniată de un videoclip regizat de Qwba și îl arată pe Mario Fresh în diferite ipostaze: livrator, medic, muncitor în construcții sau cofetar.

"Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile frumoase! Vreau să vă spun că piesa asta am scris-o din inimă pentru toți oamenii. De o perioadă de timp, din păcate, lumea trece prin momente destul de grele, iar eu am încercat să mai aduc niște liniște în casele tuturor", a transmis Mario Fresh.

Mario Fresh a cucerit publicul cu piese precum "Brațe străine" (cu Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului "Să cântăm chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat "Adu-mi soarele", un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, "Bine de tot", un proiect colorat cu o energie incredibilă, "Deziubește-mă" (alături de MIRA), "Umbre" (feat. Connect-R) sau "Inimă stai" ( feat. Renvtø și Johny Romano).

Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare