Urmărește-ne în Social Media

Mario Fresh x Renvtø - In The Light (Visualizer)

După "Necesar", un single care a devenit viral pe TikTok și care a ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate, Mario Fresh face din nou echipă cu Renvto pentru piesa "In The Light".

Cei doi au găsit ingredientele necesare pentru rețeta unui hit atrăgător și, la fel ca în proiectul anterior, Mario și Renvto au scris versurile și muzica.

"Ne-am bucurat tare mult de succesul piesei <<Necesar>> și credem că vom avea parte de aceleași reacții pozitive din partea oamenilor și pentru piesa <<In The Light>>. Mă simt foarte inspirat în ultima perioadă și mă ajută tare mult relația de prietenie pe care o am cu Renato. Cred că împreună facem o echipa bună în studio și asta se poate vedea în succesul pe care îl au producțiile noastre recente", a spus Mario.

Mario Fresh a cucerit publicul cu numeroase hituri precum "Brațe străine" (cu Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului „Să cântăm chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii românești din toate timpurile. Au urmat "Adu-mi soarele", un cântec pentru toți cei care se simt pierduți când pleacă persoana iubită, "Bine de tot", un proiect colorat cu o energie incredibilă și "Deziubește-mă" (alături de MIRA). În urmă cu aproape trei luni, artistul a cucerit YouTube Trending și topurile muzicale cu "Umbre", single-ul de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R.

Renvto și-a început cariera ca producător și compozitor pentru mulți artiști de succes care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass, Bvcovia, pentru piese precum "Cobain", "Seria 7", "Pale Mande", 'Design" și 'Mamaia Bici".

PUBLICITATE
Comentarii