Urmărește-ne în Social Media

Mario Fresh feat. Alex Velea - Am rămas cu gândul la tine

Mario Fresh cântă despre dragostea la prima vedere în noul videoclip "Am rămas cu gândul la tine". Piesa este lansată în colaborare cu Alex Velea, iar clipul este regizat de Radu Barbu și editat de Anton Sandu. Mario și Alex Velea sunt acompaniați în videoclip de Antonia, Smiley, Nicole Chery, Doc, Giulia, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop, Șerban Cazan.

Mario Fresh aka Mario Galatanu a obținut la cei 15 ani ai săi performanțe de invidiat: are în palmares premiul I la Festivalul Cerbul de Aur junior și la Festivalul Mamaia Copiilor, iar în 2011 a ajuns până în semifinalele emisiunii Românii au talent. A debutat pe scena oamenilor mari odată cu piesa ”N-ai școală..e nasol”, care a strâns mai mult de 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Piesa "Am rămas cu gândul la tine" spune povestea unei iubiri la prima vedere și a primilor fiori într-o relatie. Clipul melodiei este regizat de Radu Barbu și editat de Anton Sandu, filmările desfășurându-se într-o sală de cinema și la o pistă de carturi.

"E unicat și poate oricând să îți arate că poate să cânte live. El, oricum, cântă așa mereu și oriunde. Mă bucur să fac parte din proiectul lui și o să-l susțin întotdeauna." - Antonia

"Pe Mario l-am cunoscut de când avea 9 sau 10 ani și încă de atunci m-a amenințat că o să mă dea pe spate. Și a reușit. Este un copil foarte talentat, cu un potențial mare, în care credem cu toții. Alex l-a adoptat ca pe fratele lui mai mic și are grijă de el din toate punctele de vedere" - Smiley

"Au venit o mulțime de oameni aici [n.n. la filmarile videoclipului] pentru a-l susține pe micuțul acesta talentat. Vocea lui e de platină, e înzestrat de la Dumnezeu. E un suflet nobil și sper să rămână așa. M-a făcut și pe mine să mă simt ca un puști. M-am distrat rău de tot." - Alex Velea

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Masked Singer 2021: Află ce cântăreț s-a ascuns sub masca Papagalului - VIDEO

Simpaticul Papagal a primit cele mai puține voturi la Masked Singer 2021. Trei din cei patru detectivi au reușit să ghicească vedeta de sub mască. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Papagalul la Masked Singer 2021
Papagalul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Opt măști s-au duelat joi, 28 octombrie, la Masked Singer 2021. Personajele s-au împărțit în două grupe, duelul final fiind între Papagal și Șaorma. Din păcate, masca cu cele mai puține voturi a fost cea a Papagalului. Sub mască s-a aflat Alex Velea! Cântărețul și-a dezvăluit adevărata identitate la o săptămână după ce partenera sa, Antonia, s-a demascat. Artista a fost senzuala Pisică.

Papagalul a fost Alex Velea:

"Sper că v-am distrat, în primul rând. O să vă zic ceva pe rând. Să rămâi veșnic tânără și frumoasă, Mihaela! Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre, pentru că suntem cam de aceeași vârstă. Vreau să-ți mulțumesc ție, Horia, pentru că ești un exemplu pentru noi, tinerii din România. Ești entertainerul suprem, știi să distrezi țara și ne-ai distrat an de an. Mulțumim, INNA, continuă să faci ceea ce faci pentru că faci foarte bine. Ești sora mea!", a declarat Alex Velea.

Pentru ultima sa interpretare de la Masked Singer, Papagalul a ales că cânte piesa "Bad" a lui Michael Jackson. Detectivii au fost încântați de momentul său, și mai ales de mișcările de dans. INNA a fost convinsă că sub mască se ascunde Alex Velea. Inițial, Alex Bogdan și Horia s-au gândit la Radu Banciu, respectiv Vlad Drăgulin. Cei doi detectivi s-au răzgândit până la urmă și au mers pe mâna INNEI.

"M-am cam enervat la un moment dat. A devenit foarte rău, așa, și arogant. Parcă zici că are ceva cu noi. Nu cumva l-am ghicit? Și să se fi enervat? E Alex Velea! Hai, nu te supăra. Aia e!", a declarat INNA.

Mihaela Rădulescu a avut două variante: Dan Teodorescu și Mihai Mărgineanu.

VIDEO: Demascare Papagal

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6