Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: MARINA - Orange Trees

La început de primăvară, Marina ne face să visăm la zile însorite și plaje scăldate-n azur. Noua piesă a artistei se numește ”Orange Trees” și este extrasă de pe noul album ”LOVE + FEAR”.

“Am compus piesa “Orange Trees” cu gândul la insula grecească în care m-am născut. Se numește Lefkada și este locul meu favorit din întreaga lume...mereu am simțit că aici îmi găsesc pacea. E ca și cum corpul meu și structura mea biologică ar conștientiza că m-am întors acasă. Sper ca această melodie să vă facă vara mai dulce ca niciodată”, a detaliat Marina în descrierea noului ei videoclip.

Piesa ”Orange Trees” este produsă de Oscar Gorres și se regăsește pe albumul ”LOVE + FEAR”. Marina a înregistrat acest material în Londra, Suedia și Los Angeles. Discul marchează o nouă etapă în cariera artistei, după o pauză îndelungată în care "s-a redescoperit pe sine". În anii de absență, Marina s-a întors la școală pentru a studia despre diferitele tipuri de personalitate și teoria atașamentului.

Marina and the Diamonds a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu ocuparea locului al doilea la BBC Sound of 2010. În același an a fost nominalizată la Brit Awards și a câștigat la MTV Europe Music Awards premiul categoriei Best UK & Irish Act. Cele mai cunoscute piese din repertoriul Marina and the Diamonds sunt „Primadonna”, „How to Be a Heartbreaker” și „Hollywood”.

Citește mai multe despre Marina
Videoclipuri cu Marina
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE