Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - We Know Where You F*cking Live (conținut explicit)

Marilyn Manson intrigă publicul așa cum știe cel mai bine, ridicând întrebări de moralitate într-un context ce ar putea fi confundat cu un scenariu de film interzis minorilor. Noul videoclip ”We Know Where You F*cking Live” are, de altfel, un conținut explicit, ce îl face nevizionabil fără acordul părinților.

Într-o lume în care reperele morale sunt de multe ori lipsite de principii, Marilyn Manson ne propune un exercițiu de imaginație, ce forțează realitatea până într-un punct extrem, cu intenția de a transmite un mesaj.

"(Videoclipul) Are călugărițe și arme într-un scenariu ce prezintă o invazie. În aceeași săptămână în care am filmat clipul, două fete din Pennsylvania îmbrăcate în călugărițe au încercat să jefuiască o bancă și au dat greș. Coincidență? Promovare? Nu știu. Nu a fost ideea mea să-l promovăm așa. Sunt oricum uimit că o casă de discuri a scos pe piață această piesă ca single și au plătit pentru videoclip. M-am uitat la clip aseară cu cineva cu care mă cunosc de multă vreme. Expresia de pe fața ei m-a pus în dificultate, pentru că nu puteam să-mi dau seama dacă o să plângă sau nu. La final mi-a spus: <<Sunt îngrijorată că fie o să fii omorât, fie toate fetele își vor dori să se culce cu tine>>. Iar eu i-am răspuns:  <<Exact asta ne-am propus să transmitem>>", a povestit Marilyn Manson într-un interviu acordat publicației Loudwire.

Videoclipul piesei ”We Know Where You F*cking Live” a fost regizat de Bill Yukich și Pero. Piesa este extrasă de pe albumul "Heaven Upside Down", ce va fi lansat pe 6 octombrie.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Acuzațiile de abuz aduse lui Marilyn Manson devin subiectul unui documentar - TRAILER

Evan Rachel Wood, actrița care l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz, își continuă povestea în documentarul "Phoenix Raising". Materialul va fi lansat în două parți, ambele găzduite de platforma HBO. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Imagine din documentarul "Rising Phoenix"
Imagine din documentarul "Rising Phoenix" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Documentarul "Phoenix Rising" va beneficia de două părți. Prima, intitulată "Don't Fall", va avea premiera pe 15 martie, iar cea de-a două, denumită "Stand Up", va fi lansată a doua zi, pe 16 martie. Ambele părți pot fi vizionate pe platforma HBO.

Documentarul va urmări acuzațiile de abuz pe care mai multe femei i le-au adus muzicianului Marilyn Manson. Cel mai sonor nume dintre acestea este Evan Rachel Wood, tot ea fiind protagonista documentarului. "Phoenix Rising" a avut premiera la Festivalul de film Sundance de luna trecută. În trailerul proaspăt lansat, se pot observa mai mulți participanți, inclusiv mama lui Wood. Aceasta declară:

"El a studiat cum să manipuleze oamenii. Este un prădător".

Mai mult, documentarul analizează inițiativa actriței de se a adopta Legea Phoenix, prin care se dorește extinderea termenul de prescripție pentru acuzațiile de abuz. Actrița a fondat o organizație non-profit cu același nume, iar 2018 a ținut un discurs în fața congresului american despre importanța legilor care să protejeze femeile de abuzuri. Declara atunci că a fost, la rândul său, victima unui abuz, însă nu a oferit numele făptuitorului. Abia anul trecut, actrița a dezvăluit numele celui care a abuzat-o: Brian Warner, cunoscut publicului drept Marilyn Manson.

"Numeroase femei au auzit povestea mea și au știut exact cine este. Mi-am dat seama că nu sunt singura căreia i s-a întâmplat asta", amintește Evan Rachel Wood în trailer.

Relația amoroasă dintre Wood şi Manson a intrat în atenţia presei în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38. Green a declarat că a fost "în esență violată" de muzician la filmările clipului.

TRAILER "Phoenix Rising":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5