Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - We Know Where You F*cking Live (conținut explicit)

Marilyn Manson intrigă publicul așa cum știe cel mai bine, ridicând întrebări de moralitate într-un context ce ar putea fi confundat cu un scenariu de film interzis minorilor. Noul videoclip ”We Know Where You F*cking Live” are, de altfel, un conținut explicit, ce îl face nevizionabil fără acordul părinților.

Într-o lume în care reperele morale sunt de multe ori lipsite de principii, Marilyn Manson ne propune un exercițiu de imaginație, ce forțează realitatea până într-un punct extrem, cu intenția de a transmite un mesaj.

"(Videoclipul) Are călugărițe și arme într-un scenariu ce prezintă o invazie. În aceeași săptămână în care am filmat clipul, două fete din Pennsylvania îmbrăcate în călugărițe au încercat să jefuiască o bancă și au dat greș. Coincidență? Promovare? Nu știu. Nu a fost ideea mea să-l promovăm așa. Sunt oricum uimit că o casă de discuri a scos pe piață această piesă ca single și au plătit pentru videoclip. M-am uitat la clip aseară cu cineva cu care mă cunosc de multă vreme. Expresia de pe fața ei m-a pus în dificultate, pentru că nu puteam să-mi dau seama dacă o să plângă sau nu. La final mi-a spus: <<Sunt îngrijorată că fie o să fii omorât, fie toate fetele își vor dori să se culce cu tine>>. Iar eu i-am răspuns:  <<Exact asta ne-am propus să transmitem>>", a povestit Marilyn Manson într-un interviu acordat publicației Loudwire.

Videoclipul piesei ”We Know Where You F*cking Live” a fost regizat de Bill Yukich și Pero. Piesa este extrasă de pe albumul "Heaven Upside Down", ce va fi lansat pe 6 octombrie.

PUBLICITATE
Comentarii