Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - We Know Where You F*cking Live (conținut explicit)

Marilyn Manson intrigă publicul așa cum știe cel mai bine, ridicând întrebări de moralitate într-un context ce ar putea fi confundat cu un scenariu de film interzis minorilor. Noul videoclip ”We Know Where You F*cking Live” are, de altfel, un conținut explicit, ce îl face nevizionabil fără acordul părinților.

Într-o lume în care reperele morale sunt de multe ori lipsite de principii, Marilyn Manson ne propune un exercițiu de imaginație, ce forțează realitatea până într-un punct extrem, cu intenția de a transmite un mesaj.

"(Videoclipul) Are călugărițe și arme într-un scenariu ce prezintă o invazie. În aceeași săptămână în care am filmat clipul, două fete din Pennsylvania îmbrăcate în călugărițe au încercat să jefuiască o bancă și au dat greș. Coincidență? Promovare? Nu știu. Nu a fost ideea mea să-l promovăm așa. Sunt oricum uimit că o casă de discuri a scos pe piață această piesă ca single și au plătit pentru videoclip. M-am uitat la clip aseară cu cineva cu care mă cunosc de multă vreme. Expresia de pe fața ei m-a pus în dificultate, pentru că nu puteam să-mi dau seama dacă o să plângă sau nu. La final mi-a spus: <<Sunt îngrijorată că fie o să fii omorât, fie toate fetele își vor dori să se culce cu tine>>. Iar eu i-am răspuns:  <<Exact asta ne-am propus să transmitem>>", a povestit Marilyn Manson într-un interviu acordat publicației Loudwire.

Videoclipul piesei ”We Know Where You F*cking Live” a fost regizat de Bill Yukich și Pero. Piesa este extrasă de pe albumul "Heaven Upside Down", ce va fi lansat pe 6 octombrie.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Marilyn Manson revine după acuzaţiile de hărţuire şi abuz, cu muzică nouă

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimii ani, după ce a fost acuzat de multiple femei de hărţuire şi abuz. Cariera sa părea a se fi încheiat, mai ales că după acuzaţii au venit şi procese şi casa de discuri a renunţat la colaborarea cu artistul. Acum el pare gata să revină cu muzică nouă.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

Marilyn Manson a postat teasere în social media pe 15 mai 2023, în care apărea o fotografie alb-negru cu el cântând la microfon. Mesajul postat pe Instagram era "am ceva pentru voi să ascultaţi". A oferit şi credit soţiei sale, Lindsey Elizabeth Warner pentru fotografie. Ea este fotograf şi i-a realizat multiple pictoriale de-a lungul anilor. Melodii noi ar putea sosi în 2023.

Este prima postare în social media a lui Manson din martie 2022 încoace. Creatorul lui "The Beautiful People" şi "The Nobodies" a dezactivat comentariile la postare şi a postat şi un story cu o altă imagine. De această dată era o postare a soţiei sale, în care Marilyn şi ea ţineau lumânări şi dedesubt era scris "There Is Light In the Darkness".

Încă nu e clar ce implică noul proiect, dar veternul rocker ar pregăti primul său material din ultimii 3 ani. Ultimul LP lansat a fost albumul din 2020 "We Are Chaos". La puţin timp după lansarea sa, Manson a fost acuzat de abuz de mai mult de 5 femei. În februarie 2021 l-au acuzat de abuz fizic şi sexual, iar după acuzaţii casa de discuri Lorna Vista a renunţat la colaborarea cu muzicianul. Apoi la puţin timp după Kanye West a pus paie pe foc, colaborând cu Manson pe albumul "Donda" şi apărând pe scenă alături de el.

Au început apoi şi procesele, cel mă vizibil fiind cazul lui Evan Rachel Wood. Aceasta a avut o relaţie cu shock rockerul prin 2007, când avea în jur de 19 ani şi l-a acuzat de manipulare, grooming şi abuz. În martie 2022 Manson răspundea cu un proces defăimare contra atracţiei din "Westworld". O altă victimă a lui Manson ar fi fost actriţă Esme Bianco din "Game of Thrones". Ea l-a acuzat pe artist de monitorizare constantă, abuz de droguri, abuz fizic şi hărţuire.

Procesul s-a încheiat în ianuarie 2023. Mai sunt alte două procese pe rol totuşi, cu părţi necunoscute. Marilyn Manson a negat toate acuzaţiile, dar a stat departe de public în ultimii 2 ani.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED