Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - The Mephistopheles Of Los Angeles

Marilyn Manson își atribuie titlul de Antichrist Superstar în noul videoclip ”The Mephistopheles Of Los Angeles”. Vizualul este regizat de Francesco Carrozzini, unul dintre cei mai respectați și apreciați fotografi de la Hollywood.

"Starurile rock sunt pe cale de dispariție, dar Marilyn Manson e încă aici", scriu editorii revistei Fader într-o cronică a ultimului album lansat de artist, iar noi tindem să le dăm dreptate. O nouă dovadă a impactului pe care Marilyn Manson îl are asupra industriei muzicale este videoclipul piesei ”The Mephistopheles Of Los Angeles”. Portretizându-l pe Antihrist, Manson își botează în clip discipolii, strigând "Hallelujah!". Rolul îi vine ca o mănușă, melodia părând a fi compusă pentru acest scenariu.

Single-ul ”The Mephistopheles Of Los Angeles” este extras de pe albumul "The Pale Emperor", lansat în ianuarie 2015. Într-o descriere personală a discului, Manson l-a apreciat drept ”foarte cinematic”. ”Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock”, a mai precizat artistul într-un interviu.

Albumul conține 10 piese compuse de Tyler Bates, pe versuri scrise de Marilyn Manson. Discul a primit aprecieri din partea criticilor, clasându-se pe prima poziție în US Top Hard Rock Albums (Billboard) și clasamentul Swiss Albums.

Tracklist “The Pale Emperor” – Marilyn Manson 

  1. “Killing Strangers”
  2. “Deep Six”
  3. “Third Day of a Seven Day Binge”
  4. “The Mephistopheles of Los Angeles”
  5. “Warship My Wreck”
  6. “Slave Only Dreams to Be King”
  7. “The Devil Beneath My Feet”
  8. “Birds of Hell Awaiting”
  9. “Cupid Carries a Gun”
  10. “Odds of Even”
Comentarii