Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - SAY10 (conținut explicit)

Marilyn Manson l-a cooptat pe Johnny Depp într-un rol important în videoclipul noului său single, ”SAY10”. Ca și în clipul anterior, Manson se întreabă ce e bine și ce e rău, atunci când cele două noțiuni aflate, teoretic, în antiteză, ajung a se confunda. Pentru un mesaj cât mai ușor de recepționat, se apelează încă o dată la imagini cu un conținut explicit.

După "We Know Where You Fucking Live", un videoclip cu ”călugărițe și arme într-un scenariu ce prezintă o invazie”, Marilyn Manson continuă să ne zdruncine preconcepțiile privind felul în care se manifestă binele și răul. Noul single al artistului se numește ”SAY10” și este acompaniat de un clip menit să șocheze.

""SAY10" este în viață și trăiește foarte bine pe Pământ. (în videoclip este dezvăluit totul)", a scris Marilyn Manson pe Twitter.

Pentru noul videoclip, Marilyn Manson l-a cooptat pe bunul său prieten Johnny Depp, alături de care a cântat în concerte, locuind chiar pentru o perioadă în una dintre vilele actorului.

”Am stat aici (în casa lui Johnny Depp) în mai multe perioade, în timp ce filmam ”Sons of Anarchy” (serialul). Nu știu de ce - cred că am vrut să mă detașez de mine însumi și să iau în serios chestia cu actoria”, a detaliat Manson într-un interviu acordat lui Zane Lowe în luna septembrie.

Single-ul "SAY10" este extras de pe albumul ”Heaven Upside Down”, lansat pe 6 octombrie. Discul conține 10 piese compuse de Tyler Bates, cu versuri semnate de Marilyn Manson.

Tracklist ”Heaven Upside Down” - Marilyn Manson:

  1. "Revelation
  2. "Tattooed in Reverse"
  3. "We Know Where You Fucking Live"
  4. "Say10"
  5. "Kill4Me"
  6. "Saturnalia"
  7. "Je$u$ Cri$i$"
  8. "Blood Honey"
  9. "Heaven Upside Down"
  10. "Threats of Romance"

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Mai vine Hollywood Vampires în România? Johnny Depp s-a accidentat la gleznă

Unul dintre primele mari concerte ale lunii iunie în România este cel al formaţiei Hollywood Vampires. Evenimentul este acum pus la îndoială de o accidentare a lui Johnny Depp. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Hollywood Vampires People Who Died
Videoclip Hollywood Vampires People Who Died

Hollywood Vampires este o formaţie americană compusă din Johnny Depp la chitară, Joe Perry de la Aerosmith la chitara şi legendarul Alice Cooper la voce. Trupa a fost nevoită să îşi amâne 3 concerte din SUA pe final de mai şi început de iunie, din cauza unei accidentări la gleznă a lui Johnny Depp. Doctorul l-ar fi sfătuit pe Depp să nu călătorească, ceea ce pune sub semnul întrebării concertele din Europa, inclusiv cel de pe 8 iunie 2023.

Actorului i-a fost recomandat să se odihnească, dar deocamdată turneul rămâne în cărţi. În general o gleznă scrântită are nevoie de 1-3 săptămâni pentru vindecare.

Cele 3 concerte amânate în SUA au fost mutate la final de iulie. Între timp Hollywood Vampires se pregăteşte să îşi lanseze primul album live, "Live în Rio" pe 2 iunie, prin casă de discuri EarMusic.

Formaţia lansa primul său album în 2015 şi tot atunci ţinea cel mai mare concert al său, cel din Rio de Janeiro. În 2019 venea şi al doilea album, "Rise", cu peste 50.000 de unităţi fizice vândute şi milioane de stream-uri. Problema e ca o bună parte din turneul de susţinere a lui "Rise" a fost amânat din cauza pandemiei.

Albumul "Hollywood Vampires" din 2015 a debutat pe locul 43 în topul Billboard 200. Alice Cooper a declarat că e încântat de ce a ieşit, mai ales că nu sună nici a album Johnny Depp, nici a album Joe Perry şi nici a album Alice Cooper.

Numele acestui grup vine de la un club de petrecăreţi înfiinţat de Alice Cooper în anii '70 şi care a inclus nume mari inclusiv John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon, Micky Dolenz.

Citește în continuare

Lifestyle

Marilyn Manson revine după acuzaţiile de hărţuire şi abuz, cu muzică nouă

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimii ani, după ce a fost acuzat de multiple femei de hărţuire şi abuz. Cariera sa părea a se fi încheiat, mai ales că după acuzaţii au venit şi procese şi casa de discuri a renunţat la colaborarea cu artistul. Acum el pare gata să revină cu muzică nouă.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

Marilyn Manson a postat teasere în social media pe 15 mai 2023, în care apărea o fotografie alb-negru cu el cântând la microfon. Mesajul postat pe Instagram era "am ceva pentru voi să ascultaţi". A oferit şi credit soţiei sale, Lindsey Elizabeth Warner pentru fotografie. Ea este fotograf şi i-a realizat multiple pictoriale de-a lungul anilor. Melodii noi ar putea sosi în 2023.

Este prima postare în social media a lui Manson din martie 2022 încoace. Creatorul lui "The Beautiful People" şi "The Nobodies" a dezactivat comentariile la postare şi a postat şi un story cu o altă imagine. De această dată era o postare a soţiei sale, în care Marilyn şi ea ţineau lumânări şi dedesubt era scris "There Is Light In the Darkness".

Încă nu e clar ce implică noul proiect, dar veternul rocker ar pregăti primul său material din ultimii 3 ani. Ultimul LP lansat a fost albumul din 2020 "We Are Chaos". La puţin timp după lansarea sa, Manson a fost acuzat de abuz de mai mult de 5 femei. În februarie 2021 l-au acuzat de abuz fizic şi sexual, iar după acuzaţii casa de discuri Lorna Vista a renunţat la colaborarea cu muzicianul. Apoi la puţin timp după Kanye West a pus paie pe foc, colaborând cu Manson pe albumul "Donda" şi apărând pe scenă alături de el.

Au început apoi şi procesele, cel mă vizibil fiind cazul lui Evan Rachel Wood. Aceasta a avut o relaţie cu shock rockerul prin 2007, când avea în jur de 19 ani şi l-a acuzat de manipulare, grooming şi abuz. În martie 2022 Manson răspundea cu un proces defăimare contra atracţiei din "Westworld". O altă victimă a lui Manson ar fi fost actriţă Esme Bianco din "Game of Thrones". Ea l-a acuzat pe artist de monitorizare constantă, abuz de droguri, abuz fizic şi hărţuire.

Procesul s-a încheiat în ianuarie 2023. Mai sunt alte două procese pe rol totuşi, cu părţi necunoscute. Marilyn Manson a negat toate acuzaţiile, dar a stat departe de public în ultimii 2 ani.

Citește în continuare