Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - Don't Chase the Dead

La 2 săptămâni de la lansarea albumului "We Are Chaos", Marilyn Manson ne propune un nou videoclip, cel al single-ului "Don't Chase the Dead". Acest video include o apariţie surpriză a actorului Norman Reedus, care împrumută o parte din machiajul lui Manson. Urmăreşte clipul cel nou în articol.

"Don't Chase The Dead" este cel mai nou single de pe noul album al lui Marilyn Manson, "We Are Chaos". Începe cu un ţipat că pe vremea lui "Antichrist Superstar", dar alunecă într-o baladă cu aer de David Bowie şi versuri care ne invită să lăsăm trecutul în urmă. Refrenul "Tonight will last forever" are un aer romantic şi goth, de The Cure şi muzică de bal de liceu. În schimb videoclipul este mult mai întunecat şi în total alt registru decât piesa cea melancolică.

Manson a revenit la machiajul său clasic şi l-a "corupt" şi pe Norman Reedus să se machieze, dar într-un mod care aminteşte mai degrabă de filmul "Corbul". Cei doi fug cu un automobil după un jaf de tablou alături de o domnişoară ce îi priveşte cu pismă pe un drum ce pare infinit. Asta în vreme ce Manson face o baie de sânge aşa cum ne obişnuia la început de mileniu. Deducem din cadrele finale ale clipului că de fapt domnişoara cu un briceag a făcut o crimă, iar Manson este victima. Norman Reedus este doar un şofer spre lumea cealaltă, dar şi el sfârşeşte ucis.

E de mirare cum Norman a avut timp să filmeze acest videoclip, fiind foarte ocupat, între serialul "The Walking Dead", jocul "Death Stranding" şi propriul show cu motociclete.

Albumul "We Are Chaos" a sosit pe 11 septembrie prin Lorna Vista Recordings şi este produs de către câştigătorul de premiu Grammy Shooter Jennings. Este un LP cu 10 piese, împărţit într-un A Side luminos şi un B Side întunecat. Manşon şi-a pus pictura "Infinite Darkness" pe coperta albumului, creând-o special pentru acest disc nou. Puţină lume ştie că Manson este un pictor apreciat, cu expoziţii în toată lumea, de la Miami la Viena şi Moscova.

În ultimii ani shock rockerul a cochetat cu lumea modei, printr-o colaborare cu Yves Saint Laurent, dar şi cu lumea filmului. A apărut în "Sons of Anarchy", "American Gods", "The New Pope" şi a fost headliner alături de Rob Zombie în cadrul turneului "Twins of Evil".

Comentarii