Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Mariah Carey - I Don't

Mariah Carey a lansat un nou videoclip pentru single-ul "I Don't", prima melodie apărută după prestaţia negativă virală de la finalul lui 2016. Noua melodie este inspirată de despărţirea artistei de logodnicul James Packer şi reprezintă o colaborare cu rapperul YG.

Mariah apare în rochie de mireasă în videoclip, iar YG porneşte muzica pe un beat lasciv, cu bas puternic în fundal. Artista apare într-o serie de neglije-uri foarte decoltate, în maşini de lux cu YG şi spre finalul clipului incendiază rochia sa de mireasă. YG, pe numele său real Keenon Daequan Ray Jackson este un artist hip hop din Compton, California.

El debuta în 2009, cu single-ul "Toot It and Boot It", în colaborare cu Ty Dolla Sign. Are la activ o nominalizare MTV Europe Music Awards şi un premiu iHeartRadio Music Awards pentru melodia R&B/Hip Hop a anului 2015.

Mariah Carey are în spate o carieră de 29 de ani şi în ultimii ani a avut o serie de spectacole la cazinourile din Las Vegas. Ultimul său material discografic a fost "#1 to Infinity", o compilaţie greatest hits, care include toate cele 18 single-uri care au ajuns pe locul întâi în Billboard Hot 100. Ca bonus a fost inclusă şi melodia "Infinity". În 2015 şi 2016 Mariah a fost implicată în multiple proiecte cinematografice, regizând primul său film pentru Hallmark şi colaborând cu VH1 şi E! pentru documentare.

Mariah Carey a vândut peste 200 de milioane de discuri la nivel global, devenind unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. Cu 5 premii Grammy la activ, 19 distincţii World Music Awards şi 11 American Music Awards Mariah este şi una dintre cele mai titrate voci ale Americii. Cele mai noi înregistrări şi munca din studio a artistei pot fi urmărite în cadrul unui reality show/documentar numit "Mariah's World", în care a fost de altfel şi prezentată compunerea noului single.

Pentru 2017, Mariah are în plan un turneu cu Lionel Richie, care va avea loc în lunile martie, aprilie şi mai în State.

Citește mai multe despre Mariah Carey
Videoclipuri cu Mariah Carey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE