Urmărește-ne în Social Media

Maria Morelli - Più in alto

Maria Morelli, o apariție proaspătă pe piața muzicală din România și Italia, a lansat videoclipul piesei "Più in alto". Melodia este extrasă de pe albumul de debut "The Way I Feel", ce include piese înregistrate în limbile engleză și italiană.

Maria Morelli are 21 de ani și este originară din Brașov. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie iar în adolescență a început să urmeze cursuri de canto, să suțină recitaluri și să participe la festivaluri internaționale de interpretare.

Albumul de debut se numește "The Way I Feel" . Acesta conține nouă piese, în limbile italiană și engleză, compuse special pentru artistă de renumitul compozitor italian Francesco Colasanto, într-un stil pop, melodios și pozitiv, potrivit pentru zilele calde și frumoase de vară.

Pentru înregistrarea albumului, Maria Morelli a făcut naveta între Brașov și Napoli, acolo unde se află studioul Classic Studio Angri, timp de câteva luni de zile din (decembrie 2013 și până în aprilie 2014). A avut astfel ocazia să lucreze sub directa îndrumare a compozitorului Francesco Colasanto, pe care l-a cunoscut în martie 2013, la festivalul internațional de muzică ”The Way to The Stars”, de la Sankt Petersburg. A rezultat un produs original, diferit de ceea ce există în acest moment în peisajul muzical autohton, masterizat la Londra.

”Dincolo de calitățile vocale incontestabile, cred că Maria cucerește publicul prin simpla ei prezență, prin zâmbetul luminos,” spune Francesco Colasanto. ”Șase dintre piesele de pe album sunt compuse special pentru Maria. Celelalte trei erau deja scrise însă am considerat că i se potrivesc foarte bine.”

Albumul "The Way I Feel" se poate achiziţiona de la librăria St. O.Iosif din Braşov şi online de pe site-ul www.libris.ro.

Comentarii