Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Marco & Seba feat. INNA - Show Me the Way

INNA revine în atenţia noastră cu un nou hit pop, "Show Me the Way", un featuring pe piesa lui Marco & Seba. Melodia a primit un videoclip elegant, colorat şi oferă un sound proaspăt de liquid dubstep.

Marco & Seba sunt Marcel Botezan şi Sebastian Barac, iar aceştia au compus piesa "Show Me The Way". Videoclipul a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de către Khaled Mokhtar, cunoscut pentru colaborarea cu Alexandra Stan şi Antonia. Khaled se află în spatele clipului "Dor De Tine" al Antoniei, dar a lucrat cu INNA şi în trecut la clipul piesei "Cum ar fi".

"Show Me the Way" ne-o prezintă pe INNA în ţinute elegante, marca Cristina Săvulescu X Seen. Marco & Seba sunt cunoscuţi pentru colaborarea cu artista, compunând pentru aceasta hituri ca "Gimme Gimme", "Diggy Down", "Hot" sau "Club Rocker".

Cei doi compozitori au avut următoarele de spus despre noua creaţie:

Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi și ne bucurăm să vedem că și publicul apreciază muzica pe care o creăm împreună. «Show Me the Way» este o piesă care transmite multă energie și care, cu siguranță, vă va face să dansați.

În ultimii ani Marco & Seba au realizat piese pentru AKON, Nicki Minaj sau Nick Jonas. După ce a dat lovitura cu "Gimme Gimme", INNA a intepretat live recent piesa proprie "Me Gusta" şi a contribuit la noul release al supergrupului G Girls. Acesta le include pe INNA, Antonia, Lariss şi Lori Ciobotaru.

Citește mai multe despre InnaMarco & Seba
Videoclipuri cu InnaMarco & Seba
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE