Urmărește-ne în Social Media

Manuel Riva și Alexandra Stan - Heal Your Soul

Manuel Riva și Alexandra Stan ne amintesc de efectul terapeutic al muzicii lansând piesa ”Heal Your Soul”. Piesa a fost compusă de cei doi artiști și vine acompaniată de un videoclip regizat de Cristina Poszet, Andra Marta și Alexandru Mureșan.

Din când în când, toți trecem prin momente grele. Când totul pare că se prăbușește în jurul tău, tot ce îți trebuie este o mână care să te ajute, poate chiar printr-o simplă mângâiere. Manuel Riva și Alexandra Stan s-au trezit, la un moment dat, într-o serie de situații dificile, așa că au decis să împărtășească acele momente, sentimente și să transforme suferința în versuri, iar durerea în dans.

"În vremuri în care tot mai mulți oameni au nevoie de confort și putere, această piesă este despre a-i ajuta pe ceilalți când se află într-un moment greu, dar și despre a ne da seama când avem nevoie de ajutor. "Heal Your Soul" a început ca o continuare pentru "Miami", prima noastră colaborare, dar a devenit în scurt timp o declarație în sine, o piesă de care amândoi suntem foarte mândri", a spus Manuel Riva.

Alexandra Stan: "Poți să dansezi când auzi piesa în cluburi sau la festivaluri, dar, în același timp, versurile au un înțeles mai profund"

"Muzica poate fi terapeutică. Nu contează genul. Știți că îmi place să mă joc cu vocea pe diferite tipuri de piese. De data aceasta am scris și am cântat "Heal Your Soul" alături de Manuel Riva, în noul său single. Și îmi place la nebunie! Poți să dansezi când auzi piesa în cluburi sau la festivaluri, dar, în același timp, versurile au un înțeles mai profund. Muzica poate să conecteze oameni, poate vindeca suflete, inimi frânte, sau poate să-ți elibere mintea. Lasă magia să se întâmple prin intermediul muzicii. Voi fi alături de tine!", a spus Alexandra Stan.

Manuel Riva este un producător și DJ de muzică dance. Deși se află în industria muzicală de când se știe, luând parte la mai multe proiecte de succes, proiectul Manuel Riva a început în 2015. Hiturile semnate Manuel Riva, precum "Mhm Mhm", "Sacred Touch", "Hey Now", "Miami" și "What Mama Said", au fost apreciate la nivel internațional și sunt în continuare susținute de unii dintre cei mai faimoși DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand sau Cosmic Gate. Producător care s-a aflat în Billboard, Manuel Riva a fost, de asemenea, nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

Alexandra Stan și-a făcut debutul în industria muzicală cu piesa "Lollipop". Ulterior, au urmat hituri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)", care au adus-o pe Alexandra Stan în lumina reflectoarelor, pe scene internaționale. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume, inclusiv zeci de hituri, care au ajuns în topuri muzicale de peste tot din lume. De asemenea, aceasta a colaborat cu artiști precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi, Manuel Riva sau NERVO.

Comentarii