Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Manuel Riva - Hey Now

Manuel Riva, DJ-ul și producătorul de muzică electronică ce a ocupat primul loc în clasamentele internaționale cu single-ul "Mhm Mhm", a revenit cu o piesa nouă, intitulată ”Hey Now”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Volintiru.

Pentru noul single, Manuel Riva a decis ca Luise să fie “vocea” piesei, iar atât de producție, cât și de versuri s-a ocupat artistul. Videoclipul realizat de Alex Volintiru continuă povestea din "Mhm Mhm", având aceeași protagonistă, însă de această dată cadrele au fost filmate în Londra. Piesa transmite starea ce apare după o despărțire, cu toată gama de sentimente și trăiri, dar și confuzia ce vine atunci când intrăm într-o relație nouă și suntem încă prinși în trecut.

"Hey Now" continuă seria de lansări a proiectului Manuel Riva, alături de alte piese EDM precum "How You Say" împreună cu Hyptonix, "Wrong Or Right", dar și imnul oficial al clubului NOA, "We Are One", ambele alături de Eneli.

Manuel Riva a reușit să ocupe primele locuri atât în topurile naționale cât și în cele internaționale, piesa "Mhm Mhm" ajungând chiar și în Billboard Club Charts de câteva săptămâni. Totodată, single-ul a fost #1 în iTunes și Shazam în țări precum România, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Grecia, iar ca urmare a succesului internațional, artistul a fost nominalizat la premiile EMA, la categoria "Best Romanian Act".

După ce a luat prin surprindere publicul an dupa an, Manuel Riva experimentează cu stilul deep house pentru a-și crea proiectele muzicale solo, în calitate de DJ. Dorind să aducă un plus producțiilor sale, artistul alege întotdeauna voci deosebite, care transmit mesajul pieselor într-un mod original.

Citește mai multe despre Manuel Riva
Videoclipuri cu Manuel Riva
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE