Urmărește-ne în Social Media

Manuel Riva feat. Alexandra Stan - NEVERSEA 2018 Anthem (Imnul oficial)

Manuel Riva și Alexandra Stan au lansat în colaborare imnul oficial al festivalului Neversea. Melodia este acompaniată de un videoclip ce prezintă cadre filmate la festival, astfel fiind surprinsă atmosfera din cadrul Neversea.

”Festivalul Neversea are acum un imn oficial: Manuel Riva feat. Alexandra Stan - NEVERSEA. Răspândiți iubirea”, a transmis Manuel Riva fanilor săi din online.

Imnul Neversea este compus de Manuel Riva, pe partea de versuri DJ-ul lucrând cu Cristian Sorin Ochiu și Zgarbura Robert Constantin. Piesa marchează cea de-a doua colaborare a lui Riva cu Alexandra Stan, recent cei doi lansând împreună piesa ”Miami”.

Manuel Riva este construit ca fiind un alter ego al DJ-ului. Mai mult, „este un proiect despre o revoluție muzicală făcută cu dragoste”. Dar, pe lângă „un statement muzical, Manuel Riva este și un fashion statement făcut să inspire. Acesta folosește o mască ca mod de a protesta împotriva etichetelor, care te obligă să te încadrezi într-un segment.”

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV - EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz sau Max Vangheli.

Festivalul Neversea ajunge anul acesta la cea de-a doua ediție. În lineup au fost confimați artiști precum John Newman, The Script, Modestep, Alan Walker, Scooter, Redfoo, Axwell Λ Ingrosso, Chase & Status și mulți alții.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 5 iulie 2018

Neversea 2018

Loc
Neversea Beach
Comentarii