Urmărește-ne în Social Media

Manuel Riva X Eneli - Strangers To Lovers

Manuel Riva și Eneli lansează piesa "Strangers to Lovers", acompaniată de un videoclip realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Te invităm să-l urmărești în articol.

Colaborarea dintre cunoscutul DJ și Eneli și-a câștigat notorietatea în 2016 cu hit-ul internațional "Mhm Mhm" ce a dominat topurile din SUA și topurile Shazam în țări precum Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Armenia și, în prezent, are nu mai puțin de 60 de milioane de vizualizări pe YouTube și 14 milioane de stream-uri pe Spotify. Acum, la câțiva ani distanță, Manuel Riva și Eneli își unesc din nou forțele pentru "Strangers to Lovers".

"<<Strangers to Lovers>> spune o poveste de iubire și perseverență și vorbește despre lupta pentru dragoste, indiferent de obstacolele întâlnite în drumul către celălalt, iar versurile vor rezona cu mulți ascultători", a declarat Eneli.

"Strangers to Lovers" continuă tema caracteristică lui Manuel Riva - Universul.

"Pentru mine, legătura dintre cosmos și noi, oamenii, reprezintă o temă recurentă. Povestea piesei poate fi privită ca o metaforă pentru o iubire care nu are limite și se extinde la niveluri inimaginabile. Stelele sunt interconectate într-un mod subtil, similar conexiunilor profunde pe care oamenii le pot avea", a spus Manuel Riva.

Videoclipul, bazat pe ideea lui Manuel Riva, regizat de MGM, și disponibil pe canalul de YouTube al artistului, urmărește aceeași temă și prezintă povestea emoționantă a doi astronauți îndrăgostiți care se regăsesc în spațiu.

Comentarii