Urmărește-ne în Social Media

Mano & Gregor - Warm Freeze

Botond "Mano" Ráduly, fost concurent la Vocea României, a lansat proiectul muzical Mano & Gregor. Trupa debutează cu "Warm Freeze", o piesă ce se bucură de un videoclip disponibil în articol.

În 2017, "Mano" Ráduly impresiona la Vocea României cu "In My Defence". La audiții a reușit să întoarcă toate scaunele și să rămână în memoria telespectatorilor cu niște interpretări spectaculoase. Pasiunea pentru muzică nu a făcut decât să se dezvolte, iar acum "Mano" Ráduly revine în atenția ascultătorilor cu "Warm Freeze".

Piesa a fost compusă de Gergő Petri (Knock Out, ex. Whisperblast, Selfish Murphy) și Botond "Mano" Ráduly și abordează stilul indie folk. "Warm Freeze" emană o prospețime care poate aduce un zâmbet pe fețele celor care au avut parte de zile mai puțin fericite.

Mesajul cântecului este evidențiat de videoclipul oficial ce o acompaniază. Regizat de Lilla Szekeres și Gregor (Gergő Petri), clipul urmărește întâlnirea întâmplătoare a doi oameni care nu se cunosc deloc. Povestea vizuală este, în esență, despre emoțiile umane, și unde ar fi mai bine să surprinzi acest lucru decât în natură. Iar acest aspect a fost pus în valoare de cadrele alese pentru filmare: Piatra lui Lucaci, punctul panoramic al lacului Tarnița și Poiana rotundă din Pădurea Hoia.

"Warm Freeze" a fost înregistrată alături de alte 10 melodii în acest stil, care vor fi lansate sub numele Mano & Gregor. Albumul complet, care include acest cântec, este rezultatul a 16 ani de prietenie și conține mesaje care reflectă valorile lor comune. În ciuda numelui Mano & Gregor, proiectul este de fapt o trupă formată din alți trei muzicieni de excepție: Zoltán János Kádár "Krampusz", Tamás Kis și Árpád Áron Szekeres.

Comentarii