Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Manic Street Preachers - International Blue

Manic Street Preachers lansează noul single "International Blue", care are parte de un videoclip oficial. Acest material vizual este regizat de Kieran Evans şi include multiple cadre abstracte din zona Nisei.

Rockerii galezi care cântă de 32 de ani ne propun un videoclip văratic pentru "International Blue", deşi suntem în plină iarnă. Noua piesă a fost descrisă ca un "sequel european pentru <<Motorcycle Emtpiness>>". Până acum am putut asculta single-ul titular de pe viitorul album al trupei, "Resistance is Futile". Cu acest disc trupa ajunge la 13 albume.

Noul release vine în luna aprilie a acestui an. Videoclipul cel nou a fost promovat şi ca un tribut pentru artistul francez Yves Klein, dar şi pentru regiunea Nisei din care provine acesta. Piesa debordează de energie naivă şi tinerească, este perfectă pentru o călătorie lungă cu maşina, cu capota trasă şi cu cu părul în vânt. Trupa evocă sound-ul lui Bowie din anii 70 pe creaţii precum "Station to Station".

Regizorul Kieran Evans a afirmat că realizarea sa cinematografică este inspirată de oraşul de pe Coasta de Azur în soarele de miez de iarnă. Pe lângă lansarea noului LP de pe 6 aprilie, Manic Street Preachers pregăteşte aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului "This is My Truth Tell Me Yours". În aprilie începe şi un turneu britanic al trupei, continuat în luna mai şi apoi în vară.

Muzicienii cântau în România cu fix 10 ani în urmă în cadrul festivalului B'estfest 2008, având inclus în setlist un cover după piesa Nirvana "Pennyroyal Tea".

Citește mai multe despre Manic Street Preachers
Videoclipuri cu Manic Street Preachers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE