Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Manic Street Preachers - Distant Colours

Manic Street Preachers a lansat un nou single, "Distant Colours", care primeşte un videoclip cu un aer nostalgic şi sacru. Începutul pare luat dintr-un episod "Black Mirror". Puteţi viziona clipul mai jos.
Urmărește-ne pe

"Distant Colours" este un single extras de pe viitorul album al trupei, "Resistance Is Futile". Acesta debutează pe 13 aprilie, fiind decalat faţă de data iniţial anunţată, 6 aprilie. Primul single lansat de pe acest LP a fost "International Blue", însoţit de un clip şi o versiune acustică. Noul release primeşte un material vizual regizat de către Kieran Evans şi filmat în Ţara Galilor.

Personajul principal este jucat de către actriţa Sarah Sayuri, care vizitează monumente şi locuri cu însemnătate istorică din naţiunea britanică. Actriţa a apărut şi în ultimul clip al trupei. Au trecut 4 ani de la "Futurology", ultimul disc al galezilor, activi din 1986. Pentru noile melodii, muzicienii şi-au propus să abordeze teme precum pierderea, amintirile, istoria uitată şi realitatea confuză.

Manic Street Preachers ajunge în acest an la 13 albume de studio, ţinând sus stindardul pentru rockul alternativ britanic. Inspiraţia actuală este una distopică, iar basistul Nicky Wire a declarat recent că s-a baricadat în casă pentru a găsi inspiraţia pentru versurile noi. După ce noul disc vede lumina zilei urmează un turneu britanic pentru trupă, începând cu Metro Radio Arena în Newcastle, pe 23 aprilie.

Formaţia activa în zona punk în anii 80 şi 90, trecând la rock alternativ şi la promovarea mesajelor de stânga în anii ce aveau să urmeze. Versuri despre alienare culturală şi o imagine glam androgină i-au însoţit pe galezi pe parcursul carierei.

Citește mai multe despre Manic Street Preachers
Videoclipuri cu Manic Street Preachers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE