Urmărește-ne în Social Media

Maneskin - If I Can Dream (Original Motion Picture Soundtrack ELVIS)

Maneskin a lansat videoclipul piesei "If I Can Dream", cover după Elvis Presley creat special pentru coloana sonoră a filmului "Elvis". Pelicula cu Austin Butler în rol principal a debutat în iunie 2022, sub bagheta regizorului Baz Luhrmann.

Primul teaser pentru "If I Can Dream" apărea în cadrul reprezentaţiei Maneskin de la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino. Piesa a sosit pe reţelele de streaming în iunie 2022. Acum trupa italiană ne oferă şi un videoclip pentru acest cover, în care vizitează locuri legendare unde Elvis a compus şi înregistrat muzică, dar şi unde a locuit. Sunt incluse şi secvenţe din noul film "Elvis" regizat de Baz Luhrmann. Pe acest regizor îl ştim şi apreciem pentru modul glam în care a realizat super producţii precum "Marele Gatsby", "Romeo şi Julieta", "Moulin Rouge!" şi "Australia".

În ultima vreme Maneskin a mai bifat realizări în carieră, primind nominalizări la MTA Video Music Awards 2022, pentru "Cel mai bun artist nou" şi "Cel mau bun artist rock alternativ". Ambele veneau pentru track-ul "I Wanna Be Your Slave". Solistul Damiano David a explicat de ce Baz a ales această piesă pentru a primi un cover. Ea vine într-o perioadă agitată la nivel global, plină de conflicte şi tensiune, dar versurile melodiei lui Elvis sunt despre unitate, frăţie şi un vis legat de o lume mai bună.

Pe coloana sonoră se mai află şi o melodie originală a lui Eminem cu Cee-Lo Green, care include un sample din "Jailhouse Rock" de la Elvis Presley, dar şi melodii de la Tame Impala, Stevie Nicks, Jack White, Swae Lee, Diplo, Chris Isaak, Denzel Curry şi mulţi alţii. Întrebat ce părere are despre numărul mare de coveruri realizate de Maneskin, Damiano a declarat că nu are nimic împotriva coverurilor şi consideră că odată ce ai scos o piesă nu mai este a ta, ci ai dăruit-o lumii.

Maneskin va cânta la festivalul Reading & Leeds în august 2022, apoi vor vizita stadionul O2 Arena în Londra pe 8 mai 2023. În 2022 a lansat single-ul "Supermodel", şi-a făcut debutul la Saturday Night Live şi apoi a luat la rând marile talk show-uri americane. Grupul are deja la activ un premiu SanRemo 2021, Eurovision 2021 şi multe alte distincţii, deşi e compus din tineri de doar 20 şi ceva de ani.

Comentarii

Lifestyle

Damiano David (Maneskin) este protagonistul unei reclame la Maserati - VIDEO

Maserati a lansat oficial campania "It Turns You On", ce îl are ca protagonist pe seducătorul muzician și compozitor italian Damiano David. A devenit cunoscut publicului larg datorită trupei Maneskin, din care face parte alături de Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi.

Publicat

pe

Damiano David reclamă Maserati
Damiano David reclamă Maserati │ FOTO: captură YouTube / Maserati

Damiano dezvăluie (dacă mai era nevoie) că italienii au acel ceva care îi face unici:

"Italienii...Oriunde mergem: bum!
Lucrurile se activează. Este despre energia pe care o transmitem. Adică... ai observat vreodată când intri într-un loc... felul în care se uită la noi?
Toată lumea se îndrăgostește de noi. Toți vor să fie ca noi. Poate datorită felului în care arătăm. Felului în care ne mișcăm. Sau probabil că este modul în care trăim.
Aducem optimism peste tot în jurul nostru. Pornim conversații. Noi dăm startul petrecerilor. Îi facem pe oameni să izbucnească în râs. Schimbăm dispoziții.
Cu noi, totul prinde viață.
Entuziasm: pornit.
Pasiune: pornită.
Viață: pornită."

Noua reclamă de la Maserati a fost regizată de Gabriele Mainetti, cu Diego Indraccolo drept DoP. Fotografii Paolo Zerbini și Max Sarotto au realizat o ședință foto care să completeze povestea "It turns you on" și să celebreze tot ceea ce înseamnă Maserati: pasiune, viziune, inovație, spirit italian, intuiție, dăruire și entuziasm. Stilul campaniei încântă și inspiră modul în care arătăm, felul în care ieșim în evidență sau cum pur și simplu ne trăim viața.

Atmosfera clipului încapsulează acea dolce vita, spiritul italian sofisticat, admirat și iubit în întreaga lume. Un tânăr șarmant pleacă cu mașina lui, un Maserati GranTurismo Folgore, prima mașină 100% electrică de la Maserati.

Tema centrală a campaniei este viața și cum poate ea fi savurată la bordul celor trei creații Folgore Maserati: cea menționată anterior, GranCabrio Folgore, un model decapotabil, și Grecale Folgore, un SUV puternic și luxos, de înaltă performanță, exact ca cei doi frați ai săi electrici.

Maserati Folgore. It Turns You On (Featuring Damiano David)

Citește în continuare