Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Mandinga feat. Connect-R - Ce poveste

Mandinga a lansat alături de Connect-R videoclipul noului single “Ce poveste”. Timp de 24 de ore, membrii trupei Mandinga au intrat în pielea unor pirați veritabili, care luptă pentru a-și apăra teritoriul.

Filmările noului videoclip Mandinga feat. Connect-R, ”Ce poveste”, au avut loc pe litoralul Mării Negre, desfășurându-se pe parcursul unei zile pline: de la primele ore ale dimineții, până târziu în noapte. Zeci de trecători au devenit spectatori ai filmărilor, urmărind de pe margine fiecare cadru.

“Filmarile au fost o distracție generală. În momentul în care am apărut toți pe punte, costumați în pirați, a fost super haios.Mai mult, figuratia a fost si ea transformată, chiar și scafandrii care au participat la filmare au devenit pirați. Echipa cu care am lucrat este o echipă minunată și chiar am avut sentimentul că facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt și ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte încântați de rezultat și sperăm ca și fanii noștri să se bucure de noua noastră postură”, a declarant Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Ce poveste”, o coproducție Cat Music și Happiness Production, a fost compusă de echipa de la Rappin’On Production. Piesa este difuzată deja de radiourile naționale, fanii primind cu entuziasm această nouă colaborare dintre Mandinga și Connect-R.

Poze de la filmarea noului videoclip Mandinga feat. Connect-R - ”Ce poveste”

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Connect-RMandinga
Videoclipuri cu Connect-RMandinga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE